Clubs verkopen loten voor clubactie

23 sep, 15:29 Verenigingen MEREL V DOOREN
Lotenverkoop voor de Grote Clubactie.
Lotenverkoop voor de Grote Clubactie.

SCHERPENZEEL Dit jaar doen in de gemeente Scherpenzeel Voetbalvereniging Scherpenzeel, Badmintonclub Badge, Volleybalvereniging Set Up 69, M.H.C. DE HOLESTICK, Gymnastiekvereniging D.O.T.O., Scouting Scherpenzeel en omstreken, Sportvereniging De Valleivogels mee aan de Grote Clubactie. In Renswoude gaat Sportvereniging Renswouw loten verkopen via de Grote Clubactie.

Het gaat daarbij om een fondsenwervende actie voor amateur sport-, cultuur- en hobbyverenigingen van Nederland, waarmee clubs extra inkomsten kunnen verwerven. Het is de grootste fondsenwervende actie voor sport-, cultuur- en hobbyverenigingen. Door loten te verkopen, dragen leden actief bij aan het realiseren van hun verenigingsdoelen.

De lotenverkoop voor de Grote Clubactie loopt van zaterdag 24 september tot maandag 21 november, de trekking is op 6 december. Een lot kost € 3. Je kunt contant afrekenen, betalen via een machtiging voor een eenmalige incasso of digitaal via een QR-code op het verkoopboekje. De verkopers kunnen bovendien via een eigen verkooppagina een verkooplink delen via WhatsApp. Van elk verkocht lot van € 3 gaat € 2,4..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.