Clubs verkopen loten voor clubactie

23 september 2022 om 15:29 Verenigingen MEREL V DOOREN
Lotenverkoop voor de Grote Clubactie.
Lotenverkoop voor de Grote Clubactie.

SCHERPENZEEL Dit jaar doen in de gemeente Scherpenzeel Voetbalvereniging Scherpenzeel, Badmintonclub Badge, Volleybalvereniging Set Up 69, M.H.C. DE HOLESTICK, Gymnastiekvereniging D.O.T.O., Scouting Scherpenzeel en omstreken, Sportvereniging De Valleivogels mee aan de Grote Clubactie. In Renswoude gaat Sportvereniging Renswouw loten verkopen via de Grote Clubactie.

Het gaat daarbij om een fondsenwervende actie voor amateur sport-, cultuur- en hobbyverenigingen van Nederland, waarmee clubs extra inkomsten kunnen verwerven. Het is de grootste fondsenwervende actie voor sport-, cultuur- en hobbyverenigingen. Door loten te verkopen, dragen leden actief bij aan het realiseren van hun verenigingsdoelen.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.