‘Betere fietsverbindingen in en om Renswoude’

23 mrt, 06:25 Verkeer en vervoer Gemeente Renswoude
Wethouder Marieke Teunissen op de fiets.
Wethouder Marieke Teunissen op de fiets.

RENSWOUDE De provincie Utrecht en gemeenten Rhenen, Renswoude en Veenendaal hebben een intentieovereenkomst ondertekend voor de uitvoering van twaalf nieuwe fietsprojecten tot 2030.  

De ondertekening is het startsein voor de drie gemeenten en provincie Utrecht om met elkaar samen te  werken aan het verbeteren van de fietsverbindingen in Regio Foodvalley. Zo worden fietspaden verbreed, fietsstraten aangelegd, oversteekplaatsen op kruispunten verbeterd en vrijliggende fietspaden aangelegd. 

Ook zal een onderzoek starten naar het verbeteren van fietsroutes door het Binnenveld, het gebied tussen de plaatsen Wageningen, Ede, Rhenen en Veenendaal. Dit gebied bestaat uit een agrarisch cultuurlandschap met bijzondere cultuurhistorisch..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.