Omleiding naar Ederveen wekt verbazing

10 augustus 2022 om 15:42 Verkeer en vervoer Bert van den Broek
Afbeelding

SCHERPENZEEL Een omleidingsbord heeft de verbazing opgeroepen van enkele voorbijgangers. Het verkeersbord staat op de parallelweg bij de rotonde tegenover het benzinestation aan De Dreef (N224) en geeft aan dat de Renswoudseweg afgesloten is. Dat is op zich al opmerkelijk: er vinden voor zover bekend momenteel geen werkzaamheden plaats aan of op de Renswoudseweg. Bij het bord is ook geen alternatieve route richting Veenendaal en Ede aangegeven. 

Bovendien ligt de Renwoudseweg in Ederveen en sluit de Dreef er ook niet op aan. Daar zitten namelijk nog maar liefst vier naamsveranderingen tussen. Na Scherpenzeel heet de provinciale weg Utrechtseweg, de Dorpsstraat (in Renswoude) en Arnhemseweg. Pas op de grens van Utrecht en Gelderland, net voorbij Restaurant De Dennen, heet de N224 een stu..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.