Burgemeester Eppie Klein op kappersbezoek bij Mario

5 mrt, 15:33 Winkels Margreet Hendriks
Eppie Klein (rechts) bezoekt Kapsalon Mario.
Eppie Klein (rechts) bezoekt Kapsalon Mario.

SCHERPENZEEL Heel Nederland heeft er lang op moeten wachten, maar woensdag was het zover: de kappers mochten weer open. 

De drukte in het pand van Kapsalon Mario aan de Dorpsstraat viel ook burgemeester Eppie Klein op tijdens zijn wandeling door het centrum langs verschillende horecagelegenheden. Het was voor de burgemeester aanleiding om er spontaan even naar binnen te stappen en te informeren hoe de kapper de lange sluiting van zijn zaak had ervaren en hoe het was om na zo lange tijd gesloten te zijn geweest weer aan de slag te kunnen. 

Het onverwachte bezoek van de burgemeester werd door Mario bijzonder op prijs gesteld. De kapper bedankte hem voor de warme belangstelling die ook nog even op de foto werd vastgelegd. Daarna nam hij snel weer de schaar ter hand, want het was woensdag hard werken in de tot in de vroege avonduren volgeboekte kapsalon. 

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.