Scherpenzeel sluit aan bij 'coronadesk' Barnevelds Ondernemersloket

27 mrt, 09:13 Zakelijk de Graaf
Laptop of telefoon (en koffie): meer hebben Scherpenzeelse ondernemers niet nodig om om de coronadesk van de gemeente Barneveld te bereiken.
Laptop of telefoon (en koffie): meer hebben Scherpenzeelse ondernemers niet nodig om om de coronadesk van de gemeente Barneveld te bereiken.

SCHERPENZEEL De gemeente Scherpenzeel heeft zich aangesloten bij de 'coronadesk' van het Ondernemersloket van de
gemeente Barneveld. Dit informatiepunt helpt ondernemers met hun vragen over de gevolgen van het coronavirus voor hun bedrijfsvoering. Het loket is telefonisch, per mail of via de websites van beide gemeenten bereikbaar. ,,Deze bundeling van krachten draagt bij aan goede
dienstverlening'', aldus de gemeente Scherpenzeel in een persbericht.


De coronadesk is een tijdelijke uitbreiding van het Ondernemersloket. Via deze desk werken de beide gemeenten samen om ondernemers met vragen over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus voor hun bedrijfsvoering te beantwoorden. De coronadesk informeert, adviseert en biedt ondernemers een luisterend oor. Ook geeft de coronadesk meer duidelijkheid over regelingen die van toepassing kunnen zijn op  ondernemers, waaronder ook zzp'ers en horeca. Voorbeelden zijn Besluit

Bijstandverlening zelfstandigen (Bbz) en de tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo).
Wethouder Gerard van Deelen, onder meer verantwoordelijk voor het bedrijfsleven in Scherpenzeel, is blij met de coronadesk.
,,Het zijn zware tijden..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.