Na de Paasbrunch gaat De Dennen door met maaltijdboxen.
Na de Paasbrunch gaat De Dennen door met maaltijdboxen. Adriaan Hosang

'Er komt een speciale Moederdag-box'

Zakelijk

RENSWOUDE ,,We geven alles koud mee, alleen hebben wij al alles bereid en je hoeft het alleen op te warmen. Het is ook mogelijk om het een dag eerder op te halen. Wij doen er zelfs een beschrijving bij hoe je dat het beste kan doen", vertellen Anke en Henrie van de Wetering van restaurant De Dennen.

[SPONTANE REACTIES] Het restaurant verkoopt sinds enige tijd maaltijdboxen, terwijl je er tot voor kort nog geen afhaalmaaltijden kon serveren. Van de Wetering: ,,Voordat we daarin wilden investeren, was het belangrijk te weten hoe lang de corona-maatregelen nog van kracht zijn. Toen we merkten dat dit langer ging duren, ontstond het idee om allereerst boxen voor de paasbrunch te lanceren.

Dat was een enorm succes. Op zeker moment moesten we zelfs nee verkopen. Ook de kinderboxen die we gemaakt hebben, waren een succes. We hebben over beide boxen hele positieve, spontane en hartverwarmende reacties ontvangen".

[NIEUWE BOXEN] In de periode dat het helemaal stil was bij De Dennen, werd er gewerkt aan het onderhoud van het restaurant. Maar nu is het weer mogelijk om maaltijden aan te bieden. ,,Er komen allemaal nieuwe boxen voor gerechten met vlees, vis, vegetarisch en natuurlijk een kinderbox. Uiteraard vergeten we ook onze carpaccio niet".

Voor Moederdag gaat De Dennen een nieuwe box maken. Het is ook de bedoeling om regelmatig van boxen te veranderen.

Henrie en Anke zijn duidelijk als het gaat om een vervolg hierop. Hun besluit staat vast. ,,We gaan ermee door", zegt Henrie resoluut.

Meer informatie op de website www.restaurantdedennen.nl of 0318-571274.

advertentie