'Er komt een speciale Moederdag-box'

22 apr, 13:30 Zakelijk Adriaan Hosang
Na de Paasbrunch gaat De Dennen door met maaltijdboxen.
Na de Paasbrunch gaat De Dennen door met maaltijdboxen.

RENSWOUDE ,,We geven alles koud mee, alleen hebben wij al alles bereid en je hoeft het alleen op te warmen. Het is ook mogelijk om het een dag eerder op te halen. Wij doen er zelfs een beschrijving bij hoe je dat het beste kan doen", vertellen Anke en Henrie van de Wetering van restaurant De Dennen.

SPONTANE REACTIES Het restaurant verkoopt sinds enige tijd maaltijdboxen, terwijl je er tot voor kort nog geen afhaalmaaltijden kon serveren. Van de Wetering: ,,Voordat we daarin wilden investeren, was het belangrijk te weten hoe lang de corona-maatregelen nog van kracht zijn. Toen we merkten dat dit langer ging duren, ontstond het idee om allereerst boxen voor de paasbrunch te lanceren.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.