Melis Lansing, De Kromme Hoek: ‘We houden de kop omhoog’

29 sep 2020, 11:38 Zakelijk
De Kromme Hoek
Afbeelding

SCHERPENZEEL ,,Helaas is het niet anders dan dat we als horeca (tijdelijk) een stap terug moeten doen. Blijkbaar is het streven van de regering om geen mensenmassa’s samen te laten komen’’, zegt Melis Lansing in reactie op de extra overheidsmaatregelen om het coronavirus in te dammen die gisteravond zijn afgekondigd. Hij is de eigenaar van Eet- en Drinkhuys De Kromme Hoek aan de Markstraat 23 in Scherpenzeel.

AANSCHERPING De aangescherpte maatregelen voor de horeca houden in dat de horeca van 21.00 uur geen klanten meer mogen toelaten en om 22.00 uur uiterlijk moeten sluiten. Verder moeten gasten vooraf reserveren, moeten ze een gezondheidscheck invullen, krijgen ze verplicht een plek toegewezen en moeten ze zich laten ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.