Prijs koopwoningen in Scherpenzeel stijgt met 6 procent

30 okt 2020, 16:32 Zakelijk
Molenbeek Makelaars
Afbeelding

SCHERPENZEEL De gemiddelde verkoopprijs van koopwoningen in de gemeente Scherpenzeel bedraagt 332.000 euro, dat is  6 procent hoger dan vorig jaar. Kopers betalen per vierkante meter woonruimte gemiddeld 650 euro meer dan drie jaar geleden. Een en ander blijkt uit de kwartaalrapportage Sprekende Cijfers Woningmarkten van Molenbeek Makelaars. 

Volgens het makelaarskantoor, dat onder meer gevestigd is in Woudenberg en Zeist, bereikte het aantal woningverkopen in Scherpenzeel het hoogste punt voor een derde kwartaal sinds 2016. In het derde kwartaal van 2020 zijn hier 43 woningen verkocht: zes meer dan in dezelfde periode vorig jaar. ,,Deze stijging is veroorzaakt door de toegenomen dynamiek in de bestaande bouw.’’

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.