Sjoerd en Ingrid Krebs van Vallei Opticiens in Renswoude bieden kwalitatief hoogstaande brillen voor elk budget.
Sjoerd en Ingrid Krebs van Vallei Opticiens in Renswoude bieden kwalitatief hoogstaande brillen voor elk budget. Janneke Hek
Advertorial

Vallei Opticiens Renswoude, de lokale opticien voor iedereen

Zakelijk

RENSWOUDE Sjoerd en Ingrid Krebs kijken trots om zich heen in hun optiek aan het Dorpsplein 10 in Renswoude. De modern ingerichte optiek opende deze maand de deuren. Het tweetal is verheugd met de aanloop tot nu toe en geeft hun klanten advies op maat rondom oogzorg. ,,Oogzorg moet voor iedereen betaalbaar zijn”, vinden ze.

Sjoerd Krebs zit al langere tijd in het opticienwezen. Zo werkte hij bij grote brillenketens maar ook bemande hij een mobiele opticien. ,,We hadden dit pand al een poosje op het oog en zijn blij dat het gelukt is om onze eigen optiek hier te openen”, vertelt hij. ,,Wij staan voor betaalbare oogzorg. We bieden een breed assortiment brillen voor dames, heren en kinderen. Het mooie is dat onze brillen online niet te koop zijn en doordat wij zelfstandig werken, kunnen we merken waar we enthousiast over zijn, inkopen. Zo hebben wij voor onze klanten een passend aanbod en zul je niet snel iemand anders met ‘jouw’ bril zien lopen.”

GRATIS OOGMETING Vallei Opticiens biedt gratis uitgebreide oogmetingen. ,,We meten we niet alleen jouw zicht, maar we kijken ook naar de conditie van je ogen. Na deze meting weet je precies wat voor jou de beste kijkoplossing is.” Wanneer het niet druk is in de winkel kan men binnenlopen voor een oogmeting. ,,Met een afspraak krijg je persoonlijke aandacht en ben je meteen aan de beurt”, raadt Krebs aan.

In deze coronaperiode heeft Vallei Opticiens alle mogelijke maatregelen genomen om klanten veilig te kunnen helpen. ,,We werken op veilige afstand met daarvoor geschikte apparatuur. Om de brillenglazen perfect aan te meten, beschikken wij over speciale apparatuur waarbij dit volledig op afstand gebeurt. Geen stipje op het glas dus”, lacht hij.

GOEDE DOELEN Krebs is naast opticien ook natuurliefhebber. En daarom heeft hij een uniek concept. ,,We doneren 1 procent van ieder aankoopbedrag aan lokale doelen die met natuur te maken hebben. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan groene initiatieven in de buurt.” Sjoerd en Ingrid zijn beiden gediplomeerd opticien en contactlensspecialist. Sjoerd is met name te vinden in de optiek aan het Dorpsplein, zijn vrouw Ingrid werkt deels ook bij een oogzorgkliniek in de regio.

De twee hebben veel positieve geluiden gehoord over hun vestiging in Renswoude. ,,We bieden persoonlijke aandacht en men kan lopend of met de fiets onze winkel goed bereiken. Ook vlakbij parkeren is mogelijk. En de brillen die wij bieden, zijn voor ieder budget bereikbaar. Ook is het mogelijk om contactlenzen online te bestellen.”

Meer informatie via de website valleiopticiens.nl

advertentie