Afbeelding
De Hof

De Hof gaat flink uitbreiden

18 mei 2021 om 10:24 Zakelijk

RENSWOUDE Restaurant en partycentrum De Hof in Renswoude gaat flink uitbreiden. Er zijn plannen voor de bouw van een nieuwe trouw- en eventlocatie, oftewel uitbreiding van de huidige zalen. 

,,We willen graag dat we twee bedrijven onder één dak worden, dus een apart zalencentrum met eigen entree, eigen garderobe en toiletten en parkeergelegenheid, zegt Jan-Egbert Bos over de locatie aan de Arnhemseweg.

De nieuwe locatie wordt ruim opgezet en kan straks gezelschappen tot 275 personen onderbrengen voor een bruiloft, bedrijfsfeest, vergadering of event. ,,Ook komt er een groot aangrenzend, overdekt en verwarmd terras waarmee deze aantallen nog verder uitgebreid kunnen worden. Daarnaast komt er een mooie en sfeervolle zomertuin in het groen voor trouwceremonies en voor grotere zakelijke evenementen en bedrijfsfeesten.’’

Op 1 april 2022 moet het nieuwe zalencomplex klaar en operationeel zijn. ,,Ik verwacht volgend jaar een enorme inhaalslag qua bruiloften, feesten en events vandaar dat we 1 april 2022 helemaal klaar moeten staan.” De aanleg van honderdveertig nieuwe parkeerplaatsen start binnenkort.

De Hof is volop in ontwikkeling. De transformatie van het restaurantgedeelte is recent afgerond en is er een compleet nieuwe zaak gebouwd met een nieuw bar-lounge gedeelte en een nieuw borrelterras. 

advertentie
advertentie