Het team van EyeCare Kaaschieter in de grondig vernieuwde winkel aan de Dorpsstraat in Scherpenzeel..
Het team van EyeCare Kaaschieter in de grondig vernieuwde winkel aan de Dorpsstraat in Scherpenzeel.. EyeCare Kaaschieter
Ondernemer in beeld

Metamorfose Kaasschieter Scherpenzeel

19 mei 2021 om 07:46 Zakelijk

SCHERPENZEEL Kaasschieter Brillen Scherpenzeel heeft begin van dit jaar een aanpassing aan de winkel gehad. De nieuwe look van Kaasschieter Brillen aan de Dorpsstraat 258 is een feit. Maar er is meer nieuws. Kaasschieter Brillen Scherpenzeel, Kootwijkerbroek, Barneveld en Lunteren zullen vanaf nu verder gaan onder de naam EyeCare Kaasschieter.


,,De winkel was toe aan een frisse uitstraling. Daarom is besloten om de zaak te vernieuwen en een aantal praktische aanpassingen te doen waaronder een nieuwe oogmeetruimte. Ook de gevel is aangepakt. Het ziet er weer fraai en toegankelijk uit. We zijn trots op het eindresultaat”, vertelt vestigingsmanager Teus Beeftink.”

KIJKOPLOSSING Teus: ,,De naam EyeCare Kaasschieter betekent veel voor ons en staat compleet in het teken van persoonlijke oogzorg door onze deskundige professionals. Onze service en dienstverlening blijft als vanouds, maar verrijken we met de nieuwste, meest innovatieve apparatuur (ZEISS). Die stelt ons in staat uw ogen nog nauwkeuriger en gedetailleerder op te meten. Zo voorzien wij u van het beste advies voor uw persoonlijke kijkoplossing(en). En dat is belangrijk, want iedereen is verschillend en heeft eigen wensen op het gebied van oogzorg.”

Ook in de toekomst kunt u bij EyeCare Kaasschieter rekenen op een uitgebreide en gevarieerde collectie brillen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Niet voor niets heeft de oogzorgspecialist nieuwe merken aan het assortiment toegevoegd.

EYECATCHERS Een van de ‘eyecatchers' is de hoek met de Lindberg brillencollectie. ,,Lindberg is een Deens brillenmerk met unieke eigenschappen. De titanium brillen zijn ultralicht, flexibel, modieus, sterk, maar toch duurzaam. Je hebt er lang plezier van.” In de winkel zijn de nodige maatregelen getroffen om iedereen veilig en vertrouwd van dienst te kunnen zijn. Als u een oogmeting wilt laten doen, maak dan bij voorkeur een afspraak. Via de website is dat heel handig digitaal in te plannen.

Nieuwsgierig naar de vernieuwde winkel? Neem gerust een kijkje, ook bij de zonnebrillen. Op dit moment zijn er aantrekkelijke acties.
Openingstijden: Maandag (13.00 - 17.30 uur), dinsdag tot en met donderdag (09.00 - 17.30 uur), vrijdag (09.00 - 20.30 uur), zaterdag van 09.00 - 17.00 uur).

EyeCare Kaasschieter Scherpenzeel. Dorpsstraat 258, 3925 KK Scherpenzeel. T: 033-2771380. E: scherpenzeel@kaasschieterbrillen.nl I: www.kaasschieterbrillen.nl

Medewerker Teuny Deij en vestigingsmanager Teus Beeftink van EyeCare Opticien Kaasschieter in Scherpenzeel.
advertentie
advertentie