Unieke samenwerking van life-coach en paardencoach. Vlnr: Sylvia Bochem, collega pony Happy,  Greetje Verduin.
Unieke samenwerking van life-coach en paardencoach. Vlnr: Sylvia Bochem, collega pony Happy, Greetje Verduin. S. Bochem

Unieke samenwerking van life-coach en paardencoach voor beter welzijn van mensen in het bedrijfsleven en het UWV

Zakelijk Deel je nieuws

“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”. Dat is het startpunt waar vanuit life-coach Sylvia Bochem en paardencoach Greetje Verduin werken. Als life-coach en paardencoach helpen zij mensen in het bedrijfsleven en mensen met een UWV uitkering met het versterken van veerkracht en het werken aan stressreductie.

“De coronacrisis heeft een grote impact op de psychische gezondheid van mensen. Werk behoud en baanzekerheid spelen daarbij een belangrijke factor. Alle reden om juist nu aandacht te besteden aan de mentale en sociale weerbaarheid van mensen.” aldus Sylvia.

Sylvia Bochem en Greetje Verduin slaan de handen ineen
Om het bedrijfsleven en het UWV optimaal te kunnen bedienen zijn Met3 Coaching & Sylvia Bochem coaching, training en retraites hun krachten gaan bundelen. Deze samenwerking biedt altijd de juiste hulp voor het reduceren van stress en persoonlijke groei voor medewerkers en werkzoekenden, van fit tot uitgevallen.

Als het gaat om stress of trauma van werkzoekenden, is een paardencoachsessie vaak een geschikte eerste interventie.

“Helderheid is voor werkzoekenden cruciaal in tijden van grote verandering en onzekerheid”, volgens Greetje.

Zo’n sessie biedt aandacht aan het herkennen van signalen, patronen en geeft inzicht in gedrag van de mensen. Voorkomen en aanpakken van (werk)stress dat is waar het om gaat. Wanneer hier te lang mee gewacht wordt lopen de kosten en de psychische gevolgen in sneltreinvaart op en duurt de re-integratie langer.

Interventies op maat
Om medewerkers en werkzoekenden hierin te ondersteunen, biedt Sylvia bedrijven en het UWV verschillende innovatieve interventies. Denk bijvoorbeeld aan het op maat programma. Het biedt hulp in juist die situaties waar bovenmatige stress of een burn-out al is opgetreden en waar dringend behoefte bestaat aan herstel, zodat men zo snel mogelijk en zonder kans op een terugval, weer gezond aan het werk kan.

Hoe het ook zij, iedere situatie vraagt om een op het individu gerichte, specifieke aanpak. Life-coach Sylvia Bochem en paardencoach Greetje Verduin zijn een samenwerking aangegaan, zodat iedereen op een adequate manier geholpen kan worden om beter te worden en optimaal te presteren.

advertentie
advertentie