Na training bij Fitfanaat met hernieuwde energie naar huis

24 aug 2021, 10:44 Zakelijk
De Fitfanaat
De Fitfanaat sport niet alleen in De Breehoek, maar ook graag buiten en organiseert hier regelmatig sportieve clinics
De Fitfanaat sport niet alleen in De Breehoek, maar ook graag buiten en organiseert hier regelmatig sportieve clinics

SCHERPENZEEL Laagdrempelig kennis maken met bewegen of juist een intensieve start maken met sporten. De Fitfanaat doet meer dan haar groepslessen en Personal Training. Bewegen en sporten kan in haar studio in De Breehoek, maar ook zijn de leden regelmatig buiten te vinden.

Het team van De Fitfanaat brengt tijdens de groepslessen en bij de Personal Training haar passie voor een fit leven over. Met persoonlijke aandacht en plezier kun je trainen in de PT studio in De Breehoek en bij verschillende activiteiten outdoor. De Fitfanaat heeft aan de Grebbelinie een prachtig gebied om te sporten. Iedere coach heeft zijn of haar specialiteit en geeft met toffe clinics een motivatieboost in de trainingstrajecten. De activiteiten zijn geschikt voor..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.