Afbeelding
Gemeente Scherpenzeel

College bezoek Coatinc Anox Scherpenzeel

19 november 2021 om 16:56 Zakelijk

SCHERPENZEEL Directeur Henk Schreuder van Coatinc Anox in Scherpenzeel ontving onlangs het college van burgemeester en wethouders. Het bedrijf heeft zich in 1962  gevestigd in Scherpenzeel als onderdeel van The Coatinc Company. Deze vestiging is gespecialiseerd in het anodiseren van complexe oppervlakten. Hierin zijn zij een aparte tak binnen het moederbedrijf. Ze anodiseren voor bescherming tegen thermodynamische temperaturen of onderdelen van microscopen. Klanten zijn te vinden in sectoren van de aerospace tot aan de farmacie, en van het puntje van Spanje tot aan Noorwegen.  

The Coatinc Company is al meer dan 500 jaar gespecialiseerd in staal: de wortels van het familiebedrijf gaan terug tot in de zestiende eeuw. Van een regionale verzinkerij groeiden ze uit tot een van de meest toonaangevende oppervlakteveredelaars in Europa. Van advies tot productie en logistieke perfectie, is The Coatinc Company de one-stop-shop dienstverlener, die dromen duurzaam en in kleur veredelt. Dit doen zij in de vorm van thermisch verzinken, poedercoaten, natlakken, duplex en andere oppervlakteveredelingstechnologieën. 

Na een kennismakingsgesprek in het kantoor van de directeur werd het college rondgeleid door de fabriek. Hier konden zij het productieproces aanschouwen en de medewerkers binnen het bedrijf ontmoeten. Het college kijkt terug op een leerzame ochtend waarbij waardevolle en actuele onderwerpen zijn besproken. Zo is er verbinding gelegd op het gebied van duurzaamheid en werkgelegenheid.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie