Kuras, specialist in bouwmaterialen.
Kuras, specialist in bouwmaterialen. Kuras
Ondernemer in beeld

Snelle groeier Kuras zoekt versterking

19 mei 2022 om 08:54 Zakelijk

BARNEVELD Kuras is een specialistische groothandel in bouwmaterialen voor dak, wand en gevel. Vanuit het onlangs geopende nieuwe pand in Barneveld belevert Kuras voornamelijk de professionele bouw- en montagebedrijven. Door de snelle groei is het bedrijf op zoek naar magazijnmedewerkers.
Kuras is in 2008 opgericht in Kootwijk door Ermeloër Erik Kok. Kuras staat voor harnas; een beschermend schild dat ook van toepassing is op de materialen die worden geleverd als schil om een gebouw heen. Aanvankelijk bestond het bedrijf uit drie medewerkers en werkte vooral regionaal. Vanaf 2018 heeft Kuras de transitie naar landelijke speler gemaakt. Kuras is in de zomer van 2020 verhuisd naar een groot pand in Barneveld, dat aan alle wensen voldoet. Inmiddels werken er 14 mensen.

,,We leveren onder meer sandwichpanelen, vlakke beplating voor een geventileerde gevel, golfplaten voor stallenbouw, gecombineerd met isolatie en vlakke staalbeplating (damwandelementen). Onze klanten zijn staalbouwers, bouwbedrijven en montagebedrijven in dak en wand”, vertelt mede-eigenaar Han Holtkamp uit Harderwijk.

Er is intensief contact met de klanten en met eigen vervoer worden de materialen op de bouwplaats geleverd. „Dit doen we just-in-time, kant-en-klaar, zodat mensen heel efficiënt kunnen werken. Met onze grote zaagmachine zagen wij de sandwichelementen op maat. Ook leveren we materiaal rechtstreeks van fabrieken waar wij dealer van zijn.” De professionele materialen worden via de website ook geleverd aan de particulier, die vooraf kennis en kunde kan vergaren.

OPLEIDINGSKANSEN Door de enorm snelle groei heeft Kuras een vacature voor magazijnmedewerkers. „Je helpt onze huidige mensen met het klaarzetten van orders en voorziet klanten die bestellingen komen afhalen van informatie. We zijn vooral op zoek naar jongeren die zich willen ontwikkelen. Daartoe zijn bij ons volop mogelijkheden. Je krijgt opleidingskansen voor bijvoorbeeld een rijbewijs-E (aanhanger) of een heftruckcertificaat dat je op onze kosten kunt halen. We zijn een gezellig bedrijf met een relatief klein team en veel eigen inbreng. Het wordt gewaardeerd als je zelf meedenkt. Teambuilding vinden we erg belangrijk en er is een jaarlijkse Kuras-dag.”

Geïnteresseerd? Kom een kopje koffie drinken en een kijkje nemen.
Bel, mail of app met Gerolf Schouten, leidinggevende van het magazijn. Hij leidt je graag rond in het nieuwe pand.

gerolf@kuras.nl
06-82953231
Deventerweg 9, Barneveld
www.kuras.nl

Marco Jansen

Deze advertorial wordt u aangeboden door Kuras. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Woudenberger.nl / de Scherpenzeelse Krant.nl? Neem dan contact op met Mieke Westerink (06-23286529, m.westerink@bdu.nl) of Monique Jansen (06-83624805, m.jansen@bdu.nl).

Afbeelding
advertentie
advertentie