Care & Beauty Scherpenzeel: ‘de betere drogist’

7 jun, 13:44 Ondernemer in beeld Zakelijk Adriaan Jansen
Vooraan van links naar rechts: Nicole, Maaike, Wijnie, Carolien. Op de achterste rij weekendhulpen Denise en Lotte.
Vooraan van links naar rechts: Nicole, Maaike, Wijnie, Carolien. Op de achterste rij weekendhulpen Denise en Lotte.

SCHERPENZEEL Even voorstellen. Sinds 1 april gaat DA Soap & Spices, Drogisterij en Natuurvoeding Scherpenzeel, verder onder een nieuwe naam: Care & Beauty Scherpenzeel. Deze naam sluit beter aan bij de doelstelling van het team: persoonlijk advies, verantwoorde assortimentskeuze.


Het advies- en gezondheidsaspect krijgt bij de formule Care & Beauty veel aandacht. Een bewuste keuze, legt Adriaan Jansen uit: ,,In het westen van het land zagen we al dat Care & Beauty meer voet aan de grond kreeg. Daar zijn we ons in gaan verdiepen en kwamen tot de conclusie dat hun missie perfect bij ons aansluit: klanten van dienst willen zijn met advies op maat. Care & Beauty levert naast natuurlijke varianten in huidverzorging en cosmetica de beste en meest veilige supplementen en vitaminen. En daar staan wij voor 100 procent achter.”

MEER OPTIES Rien van Viegen: ,,Voor alle helderheid. We leveren daarnaast nog gewoon, ‘à la DA’, de bekende producten als bijvoorbeeld Nivea..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.