Met het overdragen van de ijslepel neemt Mark Ter Burg Restaria De Pitstop over van Berto Veenvliet
Met het overdragen van de ijslepel neemt Mark Ter Burg Restaria De Pitstop over van Berto Veenvliet Astrid Meyer
ONDERNEMER IN BEELD

De Pitstop in nieuwe handen

Zakelijk

SCHERPENZEEL Restaria de Pitstop aan de Marktstraat 7 heeft een nieuwe eigenaar. Berto Veenvliet heeft na 21 jaar afscheid genomen van het cafetaria en Mark Ter Burg zal u hier nu graag welkom heten.

Restaria De Pitstop stond verschillende malen in de Top100 van beste cafetaria’s in Nederland en Berto heeft twee jaar geleden nog het hele restaurant een nieuw uiterlijk gegeven: ,,Het cafetaria is in 1995 geopend en vanaf 2001 heb ik hier met veel plezier gewerkt. Ik wil zeker alle mensen bedanken die de afgelopen jaren bij ons een bestelling hebben afgehaald, danwel hier in het restaurant hebben genuttigd. Na al die jaren staat bij mij een frietje speciaal met een frikandel nog steeds op nummer 1. Ook het bereiden van het ambachtelijke schepijs vond ik altijd erg leuk om te doen.’’ Deze werkzaamheden zal Mark nu met veel plezier overnemen: ,,Ook de ijskar blijven wij aanbieden op feesten en partijen, zoals jullie van ons gewend zijn.’’

CATERING ,,De bekende gezichten voor de gasten blijven hier werken en ik kom erbij’’, aldus Mark. ,,Scherpenzeel is een gezellig en leuk dorp, waarvan ik al heb gemerkt dat er veel te doen is. Mensen kunnen bij De Pitstop blijven genieten van onze verschillende burgers van 100% rundvlees met diverse toppings. En we gaan toppings introduceren op de frites. Wat dacht u van frites met Rendang of pulled chicken met rode ui en bbq-saus. Naast de cafetaria en de ijssalon kunt u vanaf 1 september ook bij De Pitstop terecht voor de meest uiteenlopende catering van een barbecue in de tuin tot een heerlijk Hollands stamppot buffet in de winter. Op de site: www.catering-bestellen.nl staat meer informatie over het cateringaanbod.

ACTIE Restaria de Pitstop is voor Mark zijn derde cafetaria in de regio. ,,Mijn ouders zijn 27 jaar geleden in Veenendaal met een cafetaria gestart, waar ik met mijn broer verder in ben gegaan. Na een tweede, ook in Veenendaal, hoorden we dat Berto iets anders ging doen. De Pitstop is precies zoals wij een cafetaria graag zien. Met een leuke sfeer en gezellig voor gasten. Van 7 tot en met 13 september hebben we daarom een leuke actie: een gezinszak friet voor vier met een emmertje mayo en vier snacks voor maar tien euro. En bij een hoofdgerecht in De Pitstop krijgt u na afloop een gratis sorbet’’, besluit Ter Burg. Kijk voor de openingstijden en om via de site te bestellen op: www.restariadepitstop.nl.

advertentie
advertentie