Vakvrouw Sanne van Ede van Brow Beauté.
Vakvrouw Sanne van Ede van Brow Beauté. Brow
Vakvrouwen

Sanne van Ede: de vrouw achter Brow Beauté

Zakelijk

SCHERPENZEEL Wil jij iedere dag opstaan met ‘perfecte’ wenkbrauwen of een strakke eyeliner? Semi-permanente make-up wint aan populariteit. Of wil jij een sierlijke en subtiele tattoo die helemaal bij jou past? Ga daarvoor naar Brow Beauté van Sanne van Ede. Vlot, sociaal, warm en een vakvrouw in hart en nieren, dat is Sanne van Ede, 29 jaar en een geboren en getogen Scherpenzeelse. Sinds drie jaar is Sanne eigenaresse van Brow Beauté. In de 8 jaar daarvoor heeft Sanne haar kennis opgedaan in de beauty branche.

ELEMENT In haar professioneel ingerichte, maar gemoedelijke eigen fijne salon, is Sanne helemaal in haar element. Hier zet zij onder andere fineline tattoos en semi-permanente make-up: ,,Iedere vrouw of man er dagelijks verzorgd bij laten lopen, is tegenwoordig een must. Daar draag ik graag een steentje aan bij.” Sanne is in het bezit van diverse diploma’s en haar salon/werkwijze is GGD-goedgekeurd. Elk jaar zorgt ze voor de nodige (bij)scholing: ,,Kwaliteit staat voorop.”

DUIZENDPOOT Sanne: ,,Als je bij mij een afspraak maakt, vindt er vooraf een intake plaats om jouw wensen en vragen door te nemen. En kijk ik welke techniek en vorm het beste bij jou passen.” Duizendpoot als ze is, heeft Sanne zich ook gespecialiseerd in huidverbetering: ,,Ik geef geen standaard verwenbehandelingen, maar door gebruik te maken van hoogstaande producten en technieken ben ik in staat om elke huid te laten verbeteren”.
Inmiddels is Brow Beauté een gerenommeerde naam: ,,Mijn klanten komen zowel uit Scherpenzeel en omgeving, maar ook uit de rest van het land.”

Kijk op www.browbeaute.nl en plan zelf je afspraak in, liever persoonlijk contact? Bel 06-55362610. 

Dit artikel is ook te lezen in de bijlage Vakvrouwen


advertentie
advertentie