Scherpenzelers ontdekken Bunnik per deux chevaux

6 oktober 2022 om 09:20 Zakelijk Tips van de redactie Ondernemersvereniging Scherpenzeel
Afbeelding

SCHERPENZEEL Zo’n honderd ondernemers deden vorige week mee aan het jaarlijkse najaarsuitje van de Ondernemersvereniging Scherpenzeel. Vanaf Boschzicht ging het gezelschap per dubbeldekker naar Bunnik. Daar werd een groepsfoto gemaakt en werden de deelnemers in groepjes verdeeld voor een toertocht per ‘deux chevaux’ door de regio. Onderweg moesten de teams allerlei opdrachten uitvoeren. Bij de opdracht met de verrekijker gingen veel teams de mist in: er zouden cijfers te zien zijn, maar hoe goed de deelnemers er ook doorheen keken, een duidelijk cijfer werd niet waargenomen. Dat bleek achteraf gewoon óp de verrekijker te staan. Het team De Geitjes heeft de quiz gewonnen en kreeg als beloning de eer om het uitje volgend jaar te organiseren.

Na de toertocht werd het Waterliniemuseum Fort bij Vechten bezocht en volgde een rondleiding. Terug in Scherpenzeel kon het gezelschap aanschuiven voor een uitgebreid buffet in Boschzicht. Daarna volgde een avondprogramma met dans en muziek. Een van de deelnemers zegt terug te kijken op een ,,supergezellige en stralende’’ dag. ,,Het was heel fij..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.