Afbeelding
Pauw Media
Baandichtbij

Scherpenzeelse Krant zoekt Scherpenzeels en Renswouds salestalent

20 oktober 2022 om 14:00 Zakelijk

BARNEVELD/SCHERPENZEEL BDUmedia heeft plek voor nieuwe vakvrouwen en vakmannen. Het Barneveldse mediabedrijf zoekt onder andere een vervanger voor media-adviseur Linde Meijerink (26), die binnenkort een carrièreswitch maakt. En vanwege groei is er plek voor nóg meer nieuw talent in de regio’s Barneveld, Ede, Nijkerk, Leusden en Amersfoort. Van ‘salestijgers’ tot schrijvers en van een data analist tot studenten voor de nieuwsdienst.
Linde kijkt met een meer dan goed gevoel terug op haar jaren als media-adviseur, waarin ze ondernemers hielp om zichzelf en hun bedrijf, product of dienst op de lokale kaart te zetten. Dat deed ze door haar klanten succesvol te laten meeliften op het grote bereik van de kranten en de nieuwswebsites van BDUmedia.

AFWISSELING ,,Het werk is erg afwisselend’’, vertelt de Barneveldse. ,,Je start samen met je collega’s de dag. Met een bakje koffie of thee lees je je e-mails, socials, en gaat verder aan de slag. Het is niet alleen maar bureauwerk, hoor. Je krijgt ook de mogelijkheid bedrijven zelf te bezoeken. Erg leuk, want daardoor krijg je een mooi inkijkje in het bedrijfsleven en begrijp je beter wat de ondernemer doet en zoekt.”

WARM BAD Linde heeft haar team als een warm bad ervaren: ,,Natuurlijk doe je het werk niet helemaal alleen. Je hebt contacten met de redactie, freelance tekstschrijvers en bijvoorbeeld de drukkerij. Iedereen speelt een rol in de realisatie van de krant en websites. Daarnaast is er ‘tussen de bedrijven door’ ook tijd voor ontspanning. BDUmedia is echt een fijn bedrijf om voor te werken. Als je een leuke baan zoekt, moet je de vacatures zeker even checken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie