Bezoek voor een professionele vachtverzorging van uw hond Trimsalon Sparkling Dog
Bezoek voor een professionele vachtverzorging van uw hond Trimsalon Sparkling Dog
Ondernemer in beeld

Sparkling Dog voor een blije hond

9 december 2022 om 07:00 Zakelijk

RENSWOUDE Een verzorgde, mooie en blije hond. Dat is waarom Pernilla van Heerdt- van Garderen haar eigen trimsalon Sparkling Dog is gestart. Naast een professionele vachtverzorging merkt zij dat een hond zich ook beter voelt zonder klitten en losse haren.

,,Van kleins af aan was ik al gek op dieren en honden zijn toch wel mijn passie. Thuis ben ik opgegroeid met een kleine hond en deze ging ook naar een trimster. Dan was ik regelmatig mee en vond het heel interessant te zien hoe zij honden knipte. Maar eerst heb ik toch de opleiding voor dierenartsassistente gevolgd en ben zo’n vijf jaar werkzaam geweest in verschillende praktijken in de omgeving.’’ Haar eigen hond was ze al aan het verzorgen en zo startte ook het trimmen van andere honden.

De droom voor een eigen trimsalon kreeg uiteindelijk vorm. ,,Mijn man heeft achter in de tuin een salon gebouwd, met een eigen entree achterom. Hier heb ik een professioneel bad laten plaatsen. Deze is speciaal om de vachtverzorging te stimuleren en met een trimtafel kan ik de honden goed knippen of plukken. Eigenlijk heeft iedere hond, behalve de rassen met gladhaar, met regelmaat wel een trimbeurt nodig. Naast dat zij er mooier uitzien is vachtverzorging belangrijk. Per ras en vachtsoort is het verschillend hoe ik de hond kan trimmen. Dit kan knippen, plukken of andere trimtechnieken zijn.’’

Pernilla is sinds deze zomer fulltime als hondentrimster aan de slag. ,,Bij het verzorgen van de hond let ik vaak wel op of er geen zichtbare problemen zijn, zoals bijvoorbeeld een oorontsteking. Dan adviseer ik even langs de dierenarts te gaan. Honden vinden het zelf ook niet fijn wanneer ze helemaal in de klit zitten. Ik bied een complete wasbeurt en bij het droogföhnen borstel ik de vacht uit. Daarna kan ik deze weer in model knippen. Prijzen verschillen per ras, dus bel even voor een indicatie. Mensen kunnen van maandag tot en met zaterdag een afspraak maken, eventueel een keer ‘s avonds’’, besluit Pernilla.

Trimsalon Sparkling Dog is te vinden aan de Kwikstaartweide 6 in Renswoude en werkt op afspraak. Kijk voor meer informatie op haar Instagram of Facebook en bel voor vragen of een prijsindicatie: 06 - 13748647.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Sparkling Dog. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Woudenberger.nl / de Scherpenzeelse Krant.nl? Neem dan contact op met Mieke Westerink (06-23286529, m.westerink@bdu.nl) of Monique Jansen (06-83624805, m.jansen@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie