Reboot Sportcoaching start 24 mei met de Reboot Ladies Indoor in Woudenberg.
Reboot Sportcoaching start 24 mei met de Reboot Ladies Indoor in Woudenberg. tmcphotos
Ondernemer in beeld

Unieke sportgroep voor vrouwen

20 april 2023 om 14:27 Zakelijk

,,De Ladies Indoor is een sportgroep van Reboot Sportcoaching waar iedere vrouw welkom is. De groep is vooral bedoeld voor vrouwen die het lastig vinden om in beweging te komen. Dit kan komen door onzekerheden, blessures, budget, maar ook geloofsovertuiging. Veel vrouwen hebben lange tijd niet gesport en het kan dan lastig zijn om weer te starten. Een veilige plek waarbij iedere vrouw op haar eigen niveau kan sporten helpt dan. Iedere woensdag om half tien ‘s ochtends zal Alissa de Beer, zelf ook uit Woudenberg, drie kwartier lang een sportles geven waarbij de focus ligt op krachtopbouw en balans voor vrouwen’, vertelt Gerdine Vos, eigenaar van Reboot Sportcoaching.

WOUDENBERG ‘Reboot Ladies Indoor’ start woensdag 24 mei in Woudenberg. Deze groep van Reboot Sportcoaching is exclusief voor vrouwen. Zij biedt daarin vooral oefeningen met het eigen gewicht en achteraf een gezellig koffiemoment om in een ontspannen sfeer even met elkaar te kunnen zijn.

Deelnemers van Reboot Ladies Indoor betalen maar 14 euro per maand en de groep is voor allerlei leeftijden en afkomsten om in beweging te komen en blijven. Voor sommige oefeningen is een sportmatje nodig en deze doe je dan in een bepaalde tijd, bijvoorbeeld 30 seconden per oefening. ,,Zo kan iedereen zichzelf voldoende uitdagen. Na het sporten is er een koffiemoment waar deelnemers elkaar vrijblijvend kunnen ontmoeten. In Scherpenzeel draait de Ladies Indoor al meer dan een jaar met succes. De lage drempel, de gezellige sfeer en de lage kosten lijken succesfactoren van deze unieke groep’’, vervolgt Gerdine Vos.

Met een eigen coach uit Woudenberg kan nu ook daar een groep gaan starten. Alissa de Beer heeft veel zin om te beginnen op 24 mei: ,,Sport is voor mij belangrijk om mij goed te voelen en dit geef ik graag door aan andere vrouwen. Met de Ladies Indoor hoop ik de vrouwen een liefdevolle stok achter de deur te geven die het lastig vinden om in beweging te komen en te blijven!’’ De locatie van de groep en meer informatie is te vinden op de website: www.rebootsportcoaching.nl. Daar biedt zij tevens de mogelijkheid voor vrouwen om zich aan te melden voor een gratis vrijblijvende proefles.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Reboot Sportcoaching. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Woudenberger.nl / de Scherpenzeelse Krant.nl? Neem dan contact op met Mieke Westerink (06-23286529, m.westerink@bdu.nl) of Monique Jansen (06-83624805, m.jansen@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie