Corine Griffioen laat je shinen in de gezellige damesmodewinkel No256 in Scherpenzeel.
Corine Griffioen laat je shinen in de gezellige damesmodewinkel No256 in Scherpenzeel. No256

Styliste Corine Griffioen: ‘Wat je stijl ook is, je mag er zijn bij No256’

25 april 2023 om 12:06 Zakelijk

SCHERPENZEEL Het is niet zomaar een damesmodewinkel in Scherpenzeel. Een pareltje. Zo kan je de boetiek No256 wel noemen. De etalage is al verrassend gestijld door vakvrouw Corine Griffioen, eigenaar van No256.

De bloemenzee bij de ingang geeft je een heerlijk welkomstgevoel. Bij binnenkomst worden we hartelijk aangesproken door Corine. Je voelt je helemaal blij worden door de frisse en vrolijke zomerkleuren. Op de uitnodigende koffietafel in het hart van de winkel staren aantrekkelijk lekkernijen je aan. Het bakje heerlijke koffie of thee wordt door Corine voor je klaargezet.
Je ervaart al snel dat de roze kleur de favoriete kleur is van Corine. Het is een hele belevenis om in de verrassend gestylde winkel rond te lopen en je blijft maar kijken naar alles wat je ziet. Leuke teksten op de wanden laten je zo nu en dan glimlachen: ‘Helemaal in jouw eigen bubbel’ staat er op een roze badkuip. De creativiteit spat er af. Wat een heerlijke sfeer heeft Corine van de bijzondere boetiek weten te maken. En niet alleen de frisse winkel maakt je helemaal blij, maar ook de diverse collecties van bijzondere damesmodemerken. Modieuze blazers, trendy rokjes, zomerse blousjes, luchtige broeken. Bijzondere prints en vaak duurzame materialen. Het houdt niet op.

VAKKUNDIGE STYLIST

 Corine Griffioen: ,,Wie je ook bent, wat je stijl ook is. Je mag er zijn bij No256. Veel vrouwen voelen zich onzeker, maar wij laten je anders kijken naar jezelf”. De slogan onder het logo ‘Jij mag er zijn’ maken die belofte meer dan waar: we ontdekken inderdaad combinaties die verrassend goed staan. Je hebt hier te maken met een vakvrouw, dat voel je direct. Een stylist in hart en nieren. Hoe je geholpen wordt uit je comfortzone te stappen en iets nieuws te ontdekken van jezelf. Hoe er geluisterd wordt en er aandacht voor jou is. Hoe de winkel er uitziet. Een bijzondere ervaring. 

UITGEBREID MODEPALET 

Naast de prachtige collecties van meer dan 25 damesmodemerken (ontdek ze allemaal op de online catalogus) biedt No256 ook prachtige accessoires en cadeauartikelen. Vanuit het hele land weten klanten de boetiek van Corine inmiddels te vinden. Als vrouw moét je hier gewoon een keertje geweest zijn. Eenmaal voet gezet te hebben in de wereld van Corine ben je nooit meer weg te slaan uit deze vrolijke wereld van beleven, ervaren en ontmoeten. Met recht mag Corine zich eigenaar weten van ‘de gezelligste damesmodeboetiek van Midden Nederland’.

Welkom bij No256! Jij mag er zijn!
No256, Dorpsstraat 256 in Scherpenzeel | www.no256.shop

De etalage van damesmodewinkel No256 is verrassend gestijld door vakvrouw Corine Griffioen.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie