Logeerhuis De Villa.
Logeerhuis De Villa. Logeerhuis De Villa
Baan dichtbij

Logeerhuis De Villa zoekt zorgtoppers

9 mei 2023 om 11:38 Zakelijk

SCHERPENZEEL Op vakantiepark Landgoed Ruwinkel staat een sfeervol landhuis. In een rustige, ontspannen omgeving. En dat is niet voor niets. Logeerhuis De Villa biedt hier speciale logeerweekenden aan voor thuiswonende kinderen/jongvolwassenen met een Ernstige Meervoudige Beperking (EMB).  Vanwege uitbreiding in het aanbod is het team op zoek naar meerdere helpenden/verzorgenden (IG) maatschappelijke zorg.

Een keer in de maand biedt Logeerhuis De Villa logeerweekenden aan. Eigenaar/oprichter René van den Berg: ,,Ons plan is om dit aanbod het komend jaar uit te breiden. In de tweede helft van 2023 gaan we naar twee weekenden per maand. Daarnaast organiseren wij ook een vakantieweek in juli van dit jaar.”

ACTIVITEITEN

Tijdens een logeerweekend houdt het team activiteiten zoals huifbedrijden, snoezelen, wandelen, knutselen of iets bakken. Uiteraard sluit het allemaal aan bij de wensen en mogelijkheden van de logees. ,,Wij zoeken altijd naar de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. En het vakantiepark Landgoed Ruwinkel leent zich daar natuurlijk uitstekend voor’’, zegt Van den Berg.

Heb jij affiniteit met mensen met een ernstig meervoudige beperking?

VACATURE
Om het bestaande bevlogen team aan te vullen zoekt Logeerhuis De Villa extra mensen: ,,We komen graag in contact met nieuwe zorgtoppers. Heb jij een diploma helpende, verzorgende (IG) of maatschappelijke zorg, en lijkt het je leuk om een logeerweekend mee te draaien? Reageer dan op de vacature.”

Het is wel belangrijk dat je als je solliciteert affiniteit en binding met de doelgroep EMB hebt. Om verder in aanmerking te komen moet je minimaal 18 jaar zijn en vind je het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag, red.) geen probleem. René: ,,Je hoeft voor de werkzaamheden geen verpleegtechnische handelingen te verrichten. Waar nodig zorgen wij voor gerichte cursussen.

Op het vakantiepark is voor alle weekenden een tienpersoons landhuis gehuurd. Deze woning is ruim opgezet en alles is gelijkvloers. Per keer zijn er vijf logees.

Meer informatie of direct reageren op de vacature kan door een e-mail te sturen naar: info@logeerhuisdevilla.nl. De volledige vacaturetekst, en andere vacatures, staan op de website: www.logeerhuisdevilla.nl/vacatures..

Deze advertorial wordt u aangeboden door Logeerhuis De Villa. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Woudenberger.nl / de Scherpenzeelse Krant.nl? Neem dan contact op met Mieke Westerink (06-23286529, m.westerink@bdu.nl) of Monique Jansen (06-83624805, m.jansen@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie