Optreden George Baker maakte het publiek enthousiast.
Optreden George Baker maakte het publiek enthousiast. Adriaan Hosang

'Hitzanger' George Baker zingt in Renswoude

25 november 2019 om 16:37 Activiteiten

RENSWOUDE George Baker heeft zaterdag 16 november een optreden verzorgd bij Smaakidee aan de Barneveldsestraat.

Eerder trad Mariska van Kolck er op. Het was een zogenaamde 70's & 80's dansfeest, bedoeld voor 40 jaar en ouder. De deuren gingen om 20.00 uur open. Het feest barstte om 21.00 uur los want iedereen was gekomen voor het optreden van George Baker. In de zaal een lichtgevend dansvloer, zoals vroeger.

MEEZINGERS Ook DJ Mucho, voor sommigen wel bekend als de DJ die vaak te vinden is bij Brothers in Bunnik, zorgde voor vlotte muziek die velen bekend in de oren klonk. Diverse meezingers vielen bij het publiek in de smaak.

De talrijke aanwezigen, er waren zo'n 250 personen, waardeerden het optreden van George Baker. George Baker startte in 1967 in de Zaanstreek met de George Baker Selection. De band scoorde met tal van hits en met albums. 'Dear Ann' stond in 1970 tweede in de Top 100 en 'Morning Sky' wist in 1975 zelfs de eerste plaats in de Top 100 te bereiken.

PALOMA Volgens de bezoekers van Smaakidee was George Baker in muziekland zeker geen onbekende. Volgens hen weet hij ook tegenwoordig nog een breed publiek te interesseren. In Renswoude genoten de bezoekers in ieder geval van bijvoorbeeld de door George Baker gezongen hits 'Paloma Blanca' en 'Little Green Bag'.

Ook liedjes als 'Baby Blue' en 'Morning Sky' waren bij het enthousiaste publiek zeker niet onbekend, wat wel was te merken aan de reacties. 'Save All Your Love' was ook zo'n song die iedereen bij Smaakidee heel goed kende.

Tussen de bedrijven door was er voor de aanwezigen een hapje. Voor Harold Engelen en zijn medewerkers was het prettig dat de reacties van de aanwezigen positief waren. ,,Iedereen beleefde een fijne, leuke en gezellige avond met een duidelijke hoofdrol voor George Baker. Een avond die voor herhaling vatbaar is''.

George Baker trad op voor een volle zaal.
Het was genieten tijdens het optreden van George Baker.
Een enthousiast publiek tijdens het optreden van George Baker
advertentie
advertentie