Uw geestelijke gezondheid en eigenwaarde versterken en meer tijd en energie voor wat belangrijk is, dat zijn belangrijke resultaten!
Uw geestelijke gezondheid en eigenwaarde versterken en meer tijd en energie voor wat belangrijk is, dat zijn belangrijke resultaten! Geert de Jong CheeseWorks

Discrete hulp bij Utherapie

3 oktober 2018 om 10:31 Advertorial_1

WOUDENBERG Trauma, verslaving en stress of dwingende gewoontes en relatieproblemen. Praat erover om dat rot gevoel uit uw hoofd te krijgen of niet langer rond te lopen met onduidelijke chronische pijn. Utherapie biedt doel- en resultaatgerichte één-op-één sessies om de resultaten te krijgen die U wilt.

Drs. Msc. Palina de Dauwe is therapeut, counselor en onderzoeker en heeft in Woudenberg een nieuwe praktijk geopend. ,,Klachten uiten zich bij mensen op allerlei manieren. Voortdurend op je hoede zijn of moeite met intimiteit en contact. Te veel werken, te veel geld uitgeven, spullen verzamelen, dat drankje moeten drinken of dat lekkers eten. Of u voelt zich moe of heeft verlies aan levenslust. Blijf er niet mee zitten en kom eens langs. In complete privacy help ik mensen, met of zonder verwijzing van een arts, inzien wat er echt toe doet. Uw geestelijke gezondheid en uw eigenwaarde versterken en meer tijd en energie voor wat belangrijk is, dat zijn voor mij belangrijke resultaten! Niet alles in een groep delen of bekend staan met je probleem, maar één-op-één bespreken. Zelf help ik graag mensen met een hogere opleiding en 55 plussers, waar ik in het verleden veel mee heb gewerkt. En ook als uw naaste deze klachten heeft, bent u bij mij aan het juiste adres!''

PRIVACY Twee comfortabele donkere leren fauteuils in de verder licht ingerichte kamer vormen het middelpunt waar de therapeut start met haar gesprekken. Palina heeft van jongs af aan interesse gehad in waarom mensen doen zoals ze doen. Zij volgde enkele universitaire opleidingen, is gediplomeerd verslavingstherapeut en heeft klinische onderzoeken gedaan naar verslaving. Binnen de Gezondheidszorg waar de therapeut en counselor werkte vond zij dat er steeds minder tijd was voor cliënten. En ze merkte dat er veel mensen zijn die behoefte hebben aan meer discrete hulp. Naast haar jarenlange ervaring als sociotherapeut heeft Palina ook zelf de nodige levenservaringen. ,,Wat voor mij mede een belangrijke reden was mensen te willen helpen. De best mogelijke zorg bieden en mijn passie is mensen in hun kracht zetten! Ik maak graag integraal deel uit van uw genezingsproces.'' Utherapie werkt doelgericht, vertrouwelijk, ervaren en zakelijk, maar ook provocatief en meelevend.

LICHAAMSGERICHT ,,Belangrijk om te realiseren is: Je bent niet hét probleem, maar een persoon mét een probleem! Binnen mijn praktijk gebruik ik beproefde methoden, zoals vormen in behavorial therapy, motivational interviewing en lichaamsgerichte methodieken. De laatste maakt een probleem tastbaar. Door uit de stoel te komen en oefeningen te doen laat ik mensen inzien hoe ze zijn en waarom ze reageren op een manier die ze eigenlijk niet willen. Met een methode om eigenlijk op afstand naar jezelf te kijken kan heel verhelderend zijn en maakt je bewust van de achtergrond waar je problemen vandaan komen. Utherapie is zowel in Utrecht als Woudenberg te bezoeken. Aan de Maarsbergseweg 26 heb ik onlangs een nieuwe praktijkruimte ingericht'', besluit Palina de Dauwe. Bij Utherapie kunt u elke werkdag online een afspraak maken tussen tien uur 's ochtends en acht uur 's avonds. En kijk ook voor nog meer informatie op: www.utherapie.nl.

advertentie
advertentie