Afbeelding
Margreet Hendriks

Taart voor medewerkers zwembad

21 augustus 2018 om 13:45 lokaal

SCHERPENZEEL Burgemeester Corry van Rhee-Oud Ammerveld heeft dinsdagmorgen een verrassingsbezoek gebracht aan zwembad ’t Willaer. Zij kwam rond koffietijd twee grote taarten brengen voor de medewerkers en vrijwilligers van het zwembad. Een geste voor al die hardwerkende mensen die in deze warme zomer de drukbezochte voorziening zo geweldig draaiende houden.

,,Scherpenzeel heeft echt een prachtig zwembad'', vond de burgemeester. ,,Ik ben er kort na mijn aantreden als waarnemend burgemeester al een keer geweest, maar toen was het bad nog in winterslaap. Het is leuk om het nu een keer in vol bedrijf te zien.’’ De nieuwe voorzitter van het zwembadbestuur, Elmar van Krimpen (die eerder dit jaar Ad van Es opvolgde vanwege diens benoeming tot wethouder) liet weten zeer vereerd te zijn met het bezoek. Van Krimpen voorzag de burgemeester van de nodige uitleg over het reilen en zeilen van de zwemaccommodatie en ging desgevraagd ook nog even globaal in op de plannen die er zijn voor renovatie van het entreegebouw en de kiosk. Een renovatie die volgens Van Krimpen zeer gewenst is om de accommodatie op niveau te houden en die door een verplaatsing van de kiosk ook de nodige organisatorische voordelen voor de bezetting zal opleveren .

Burgemeester Van Rhee-Oud Ammerveld vertelde inmiddels al van veel kanten gehoord te hebben dat zwembad ’t Willaer voor de inwoners van Scherpenzeel een belangrijke voorziening is. ,,Ik kan mij voorstellen dat mensen hier graag komen, want dit is echt een prachtig bad’’, aldus de burgemeester die het ook mooi vond dat ’t Willaer voor het grootste deel steunt op de inzet van veel vrijwilligers. ,,Die taart van vandaag voor alle medewerkers van het zwembad is dik en dik verdiend.’’


 

Afbeelding
advertentie
advertentie