Nederlands praten lastig? Kom dan naar Taal, Thee & Koffie

24 augustus 2018 om 16:22 lokaal Deel je nieuws

Taal, Thee en Koffie start weer op de dinsdagmiddagen en de donderdavond van in de Bibliotheek, in Kulthurhus de Breehoek.  Dit is een activiteit in de Bibliotheek Scherpenzeel waarbij de mensen die beter Nederlands willen leren spreken onder begeleiding de Nederlands spreektaal oefenen.

Het is belangrijk dat iedereen zich in goed Nederlands kan uitdrukken, alles begint met taal.  Er wordt geen les gegeven; op informele wijze wordt de spreektaal geoefend in kleine groepjes.

De eerstkomende bijeenkomsten zijn op:

dinsdagmiddag  28 augustus en op donderdagavond 30 augustus . De bijeenkomsten zijn wekelijk op dinsdagmiddag van 13.30 tot 14:30 uur en op donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur, maar niet tijdens de schoolvakanties Deelnemers hoeven zich niet van tevoren op te geven.

Taal, Thee & Koffie heeft ook een stand langs de ROUTE 59, in Kulturhus de Breehoek op zaterdag 1 september. Meer informatie www.debreehoek.nl/route59

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Bibliotheek Scherpenzeel, 033-2773107, info@bibliotheekscherpenzeel.nl

advertentie
advertentie