de alpha cursus gaat weer van start

28 augustus 2018 om 15:32 lokaal Deel je nieuws

Hoe ga jij om met teleurstellingen en tegenslagen? Wat doe je als verdriet of verlies je leven binnendringen? Misschien heb je God wel gekend in je leven, maar voel je je teleurgesteld in Hem of de kerk? Of heb je lang geleden het geloof al de rug toegekeerd?

De alpha curcus kan een begin zijn om bezig te gaan met het zoeken naar antwoorden op deze vragen. Niet dat wij tijdens deze cursus alle vragen kunnen beantwoorden of problemen kunnen oplossen. Maar wij kunnen wel een stukje met je meelopen, meedenken en meezoeken. Daarom is de alpha cursus een mooie gelegenheid om je eigen weg te ontdekken in het christelijk geloof.

Tijdens de cursus ga je samen met anderen op weg. Het zijn 11 avonden in een ongedwongen sfeer, met een gezellige maaltijd vooraf.  Avonden met inhoud en een goed gesprek. Samengevat is de alpha curus een mix van ontmoeten, vragen en ontdekken.

We starten op donderdag 13 september met een nieuwe cursus in Scherpenzeel. Voor meer informatie en voor opgave kun je naar www.alpha-scherpenzeel.nl of facebook.com/alphacursusscherpenzeel

advertentie
advertentie