Presentatie Breehoek
Presentatie Breehoek Marianne Overberg

Keiski; al 50 jaar fit de winter beleven met trainingen onder professionele leiding

9 september 2018 om 10:59 Sport/sport Deel je nieuws

WinterFitness

Vereniging De Keiski gaat 18 september in de Breehoek weer van start met de trainingen gericht op een fitte winter-(sport). 

Al 50 jaar verzorgen wij conditietrainingen in groepsverband onder begeleiding van een professionele trainer.

Bij onze vereniging beoefen je niet daadwerkelijk een wintersport -zoals skiën of snowboarden- maar volg je wel een speciaal trainingsprogramma waardoor je goed voorbereid de sneeuw ingaat, meer geniet, meer energie overhoudt voor een gezellige en actieve aprés-ski en je beslist minder last hebt van de 'derde dag'. 

Maar ook de niet-wintersporter, die zijn of haar conditie op een gezellige maar verantwoorde manier op peil wil brengen, kan meedoen.

De trainingen vinden plaats onder de enthousiaste deskundige leiding en begeleiding van Florry Oosenbrugh die al vele jaren les geeft bij de vereniging. 

Het seizoen omvat 25 trainingen en eindigt vóór Pasen. 

Wil je kennismaken met deze vorm van WinterFitness? Je kunt deelnemen aan 2 gratis proeftrainingen voor je beslist. 

Nordic Walking

Naast de trainingen in de Breehoek start 15 september de Nordic Walking groep. Ook deze trainingen vinden plaats onder leiding van Florry Oosenbrugh.

Nordic Walking is ooit ontstaan als zomertraining voor langlaufers. Het komt neer op wandelen met speciale stokken (poles). Nordic Walking is een training voor het hele lichaam, want je gebruikt je schouders, bovenarmspieren, en borst-, rug- en buikspieren bij het bewegen van de stokken. Je kunt met Nordic Walking dezelfde traingingseffecten bereiken als met hardlopen. Een belangrijk voordeel ten opzichte van hardlopen, is dat bij Nordic Walking knieën, heupen en enkels worden ontzien. Het is dus een verantwoorde trainingsvorm voor jong en oud, ook voor mensen met een gewrichtsaandoening of overgewicht.

De Keiski-groep wandelt op zaterdagmorgen vanaf diverse startpunten (w.o. De Breehoek) in en om Scherpenzeel.

WSV De Keiski is aangesloten bij de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV). De leden zijn hierdoor automatisch clublid van de NSkiV en kunnen daardoor gebruikmaken van de kortingen en andere voordelen van dat lidmaatschap.

Wanneer je al Hoofd- of Gezinslid van de NSkiV bent krijg je korting op het lidmaatschap van WSV De Keiski.

Informatie: www.keiski.nl of Florry Oosenbrugh/06-291 726 78

advertentie
advertentie