Valleivogels uitgeschakeld in de beker

9 september 2018 om 12:28 Sport/sport

SCHERPENZEEL Bij zondagtweedeklasser Kampong is Valleivogels er niet in geslaagd om een 0-2 voorsprong vast te houden. De ploeg van Rob van den Broek verloor uiteindelijk met 4-2. ,,We wilden graag een goed resultaat halen, dat is niet gelukt. We hebben vooral verdedigend nog stappen te zetten."

De manier waarop vlak voor en vlak na rust de doelpunten weggegeven werden, waren bepalend voor het duel. De 0-2 voorsprong, verkregen door Remon Liefting en Robert van den Broek (strafschop), ging namelijk in rook op. ,,Die 2-2 was wel een kantelmoment in de wedstrijd, zeker ook omdat we aan de bal ook nog niet top zijn."

De 2-2 bleek ook niet vast te houden. In de 83e minuut liet keeper Sven Hardeman een bal los, waar de Kampong-spits van profiteerde. In de slotminuut kwam de 4-2 daar nog eens bovenop. Door de tweede nederlaag in de beker is Valleivogels uitgeschakeld. Volgende week rest tegen Odysseus het derde pouleduel.