Valleivogels sluit bekercampagne af met punt

15 september 2018 om 20:05 Sport/sport

SCHERPENZEEL Met een 1-1 gelijkspel tegen Odysseus heeft Valleivogels de bekercampagne afgesloten. Het resultaat stemt coach Rob van den Broek niet helemaal tevreden. ,,Als je op de kansenverhouding afgaat, dan had er voor ons meer ingezeten."

Met name voor rust zag het aanvalsspel van Valleivogels er aardig uit. De thuisploeg creeerde een handvol kansen, waarvan er maar eentje benut werd. Friso Drewes was het eindstation van een snelle uitval. De voorsprong werd in de 78e minuut tenietgedaan. Een misverstand tussen Drewes en Stefan van de Brink leidde de 1-1 van de Utrechters in.

Van den Broek is verder te spreken over het optreden van zijn elftal, ook in defensief opzicht. ,,We hebben veel minder weggegeven dan in de voorgaande duels." In overleg met de technische staf is ook de voorkeur voor Sven Hardeman als eerste doelman uitgesproken. Hij heeft de concurrentiestrijd met Matthijs de Koning gewonnen op ervaring, zo laat Van den Broek weten.