Bert van de Bruinhorst (rechts) geeft tekst en uitleg over zijn bedrijf BBM.
Bert van de Bruinhorst (rechts) geeft tekst en uitleg over zijn bedrijf BBM. Adriaan Hosang

Regen tijdens de fietstocht

26 september 2018 om 16:54 lokaal

RENSWOUDE Eens per jaar kunnen de leden van de historische vereniging Oud- Renswoude op de fiets de regio in. Dan is ook een bezienswaardigheid ingepland waar ze de nodige historische sferen kunnen inademen.

Zaterdagmiddag verzamelden de deelnemers aan deze fietstocht zich op het Dorpsplein. Ze vertrokken rond 13.00 uur.

OUD-WOUDENBERG De fietstocht voerde de deelnemers, het weer was helaas niet bijster goed, via een landelijke route naar de Oudheidkamer van de historische vereniging Oud-Woudenberg. Na welkom te zijn geheten, was er een rondleiding in de Oudheidkamer met oude voorwerpen, voorwerpen, soms met een lange geschiedenis en veelal betrekking hebbend op Woudenberg in vroeger dagen.

EL DORADO Na de rondleiding reden de deelnemers naar theeschenkerij El Dorado aan de Griftdijk in Woudenberg. Daar was er een drankje en werd er gepraat over wat ze even daarvoor in de Oudheidkamer gezien en gehoord had..

Via landelijke fietspaden werd de terugreis richting Renswoude aanvaard. Bij Oud-Renswoude bestuurslid Bert van de Bruinhorst werden de deelnemers ontvangen bij zijn bedrijf BBM Interieurbouw en montage, gevestigd op Groot Overeem. Aan de hand van een presentatie vertelde Van de Bruinhorst het een en ander over de historie, over wat zijn medewerkers realiseren en de groei van het bedrijf. Ook het feit dat z'n kinderen deel uitmaken van het bedrijf wilde hij graag vertellen. Uiteraard kwamen er af en toe ook vragen, die Van de Bruinhorst graag beantwoordde. Rond 18.00 uur was de ontvangst en presentatie bij BBM ten einde. Zaterdag 29 september is de Oudheidkamer in Renswoude van 13.30 tot 16.30 uur open.

Het bleef onderweg van Renswoude naar de Oudheidkamer in Woudenberg niet droog.
Op bezoek bij Oud-Renswoude bestuurslid Bert van de Bruinhorst die vertelde over zijn bedrijf BBM.
advertentie
advertentie