Afbeelding
Foto Rinus van Denderen

Inwoners denken mee over toekomst Scherpenzeel

28 september 2018 om 11:46 lokaal

SCHERPENZEEL Inwoners van Scherpenzeel krijgen de kans om mee te praten over de toekomst van het dorp. De gemeente gaat in oktober twee bijeenkomsten organiseren waar belangstellenden zich voor kunnen aanmelden.

,,De wereld om ons heen verandert voortdurend en daarom moeten we er regelmatig bij stilstaan wat dit voor ons dorp betekent", aldus Burgemeester Corry van Rhee-Oud Ammerveld. ,,Welke voorzieningen vinden we het belangrijkste? Waar gaat de gemeente de beschikbare menskracht en financiën aan besteden? Daarover willen we graag met inwoners in gesprek."

FOTO De gemeente is op dit moment bezig met een 'foto van Scherpenzeel', die inzicht geeft in alle feiten, trends en ontwikkelingen rondom het dorp. ,,Delen van deze foto willen wij met u bespreken. En ook horen waar u trots op bent in Scherpenzeel, wat er zo moet blijven en wat moet veranderen", aldus de gemeente.

BIJEENKOMSTEN De eerste bijeenkomst wordt op donderdag 11 oktober van 20.00 tot 22.00 uur georganiseerd in Kulturhus de Breehoek. De tweede vindt op donderdag 18 oktober van 16.30 tot 18.30 uur plaats in Grand Café Kromme Hoek. Inwoners kunnen zich hiervoor aanmelden, maar kunnen ook vrij inlopen.

TOEKOMSTVISIE Naast deze bijeenkomsten kunnen inwoners in oktober een enquête invullen. Daarnaast zal er nog gelegenheid voor ondernemers, jongeren, instellingen en verenigingen zijn om mee te werken aan de toekomstvisie van het dorp. 

Meer informatie is te vinden op de gemeentesite.

advertentie
advertentie