Afbeelding
Boer Zoekt Vrouw

Renswoudenaar in Boer Zoekt Vrouw

28 september 2018 om 12:52 lokaal

RENSWOUDE Danny uit Renswoude is één van de overgebleven ´brievenschrijvers´ in het populaire tv-programma Boer Zoekt Vrouw. Zondagavond is te zien hoe Danny samen met vier concurrenten op date gaat met boerin Steffi uit Noord-Brabant.

Aan het eind van de uitzending weten de circa drie miljoen trouwe kijkers welke drie mannen Steffi uitnodigt voor de logeerweek op haar hengstenhouderij. De grote vraag: kiest Steffi voor Danny?

Op de website van Boer Zoekt Vrouw omschrijft de Renswoudenaar boerin Steffi als een ,,leuke stoere meid´´. Hij geeft aan dat hij op zoek is naar ,,een vlotte meid die niet op haar mond gevallen is, maar zeker ook iemand voor wie je graag thuis komt omdat het zo gezellig is.´´

Sfeffi, een boerin die op lange mannen valt, zoekt op haar beurt ,,een maatje´´. ,,Iemand aan wie je je verhaal kwijt kan, waar je 's avonds tegenaan kan liggen op de bank, maar vooral iemand met wie je veel plezier kunt hebben.´´

In Boer Zoekt Vrouw gaan boeren met hulp van presentatrice Yvon Jaspers op zoek naar ware liefde. Het programma wordt zondagavond vanaf 20.25 uur uitgezonden op NPO1.

advertentie
advertentie