Valleivogels speelt gelijk bij Lunteren

29 september 2018 om 20:05 Sport/sport

SCHERPENZEEL In en tegen Lunteren heeft Valleivogels met 1-1 gelijkgespeeld. Een logische uitkomst volgens trainer Rob van den Broek, zeker met het oog op de kansenverhouding. ,,Voetballend hebben wij in mijn ogen wat meer gebracht, maar met een punt kan ik zeker leven."

Veel hoogtepunten waren er niet in de streekderby. Lunteren en Valleivogels hielden elkaar behoorlijk in evenwicht. ,,Wij wilden vooral de lijn van de tweede helft tegen VVOP doortrekken. Dat lukte aardig", vindt Van den Broek. Namens Valleivogels kreeg Jelle Staal de beste kans in het eerste bedrijf, maar hij scoorde niet.

Na rust had Staal wel prijs, na een ketser van Lunteren-doelman Brian Bakkenes. Maar de 0-1 voorsprong ging acht minuten later alweer in rook op. Thom Rijnders strafte een fout van Friso Drewes af met de gelijkmaker, die tevens de eindstand opleverde.