Afbeelding
SmaakIdee

Een feestelijk diner bij Smaakidee

31 oktober 2018 om 17:31 Nieuws

RENSWOUDE Smaakidee laat veel mensen in de regio genieten van een heerlijke maaltijd tot een feestelijke avond. De Gasterij is haar feestlocatie en ook verzorgt zij catering op locatie. Sinds enige tijd bezorgt Smaakidee tevens dagverse maaltijden aan huis voor ouderen en alleenstaanden onder de naam Koken Zonder Pannen.

Harold en Lisette Engelen werken al jaren in de horeca en verzorgen graag een smaakvolle maaltijd. ,,Zelf heb ik lang in de bediening gewerkt en Harold leerde ik zeven jaar geleden kennen bij De Gasterij. We zijn toen samen Smaakidee gestart met catering en diner aan huis. Ruim anderhalf jaar geleden hebben wij De Gasterij overgenomen als feestlocatie van Smaakidee. Daarnaast verzorgen we nog vaak de catering op andere locaties en brengen complete menu's bij mensen via Eten met Smaak, ons thuisbezorgd concept. Ook Koken Zonder Pannen is een prachtig concept. Om allerlei redenen maken vooral ouderen en alleenstaande mensen hier gebruik van en steeds meer jongeren. Soms omdat zij niet in staat zijn iedere avond een potje te kunnen koken. Of om juist weer eens eten op tafel te hebben dat je voor jezelf niet snel zou klaarmaken. Voor één persoon kook je niet snel een hele bloemkool of stamppot. Wij werken iedere dag weer met verse ingrediënten en maken lekkere gevarieerde maaltijden'', vertelt Lisette.

GEZAMENLIJK Smaakidee heeft onlangs een grote keuken op een nieuwe locatie geopend om voor iedereen een verse maaltijd te kunnen maken. Harold bereidt met zijn team dagelijks al het eten dat Smaakidee in de wijde omtrek van Scherpenzeel, Renswoude en Veenendaal bezorgt. ,,Om niet altijd alleen aan tafel te zitten, kunnen gebruikers van Koken zonder Pannen één keer per maand aanschuiven bij de bibliotheek in Renswoude. Hier verzorgen we dan een gezamenlijke maaltijd. Altijd erg gezellig en voor sommigen een welkom uitstapje. Toen we een jaar geleden De Gasterij als feestlocatie overnamen, zijn we hier vier maal per jaar deze groep gaan uitnodigen.'' Rond Pasen en Hemelvaart in het voorjaar, één middag in de herfst en ook met kerst kunnen mensen gezellig samen eten bij De Gasterij.

MUZIEK De Gasterij is een feestlocatie bij uitstek. Midden in de landerijen bij Allurepark De Lucht heeft zij drie zalen voor een gezellig feest. ,,Van een familieverjaardag tot zo'n zestig personen in de kleine zaal, tot wel 150 in de loods of grote zaal. Voor onze Koken Zonder Pannen Feestmiddag op 30 oktober richten we de grote zaal sfeervol in. Aan grote prachtig gedekte lange tafels zal niemand alleen zitten. We serveren een driegangen shared dining menu met allerlei schalen op tafel met luxe vlees-, vis-, groenten- en aardappelgerechten en gasten kunnen zelf opscheppen. Ook Ronnie Tober en Willeke D'estell zullen aanwezig zijn om voor u de beste nummers uit de jaren '60 en '70 te zingen. Een gezellige feestmiddag waar zelfs een dansje bij kan'', besluit Lisette. Aanmelden is nog mogelijk en voor deze middag wel noodzakelijk. Bel hiervoor met: 033–2340342. De feestelijke middag start om twaalf uur en kost 17,50 euro, exclusief de genuttigde dranken.

advertentie
advertentie