Remon Liefting schiet Valleivogels naar punt

27 oktober 2018 om 20:26 Sport/sport

SCHERPENZEEL Valleivogels moest op bezoek bij VRC in Veenendaal het spel maken. Dat ging de brigade van Rob van den Broek maar moeizaam af. ,,We moeten achteraf blij zijn dat Remon Liefting in de slotfase die vrije trap erin schiet." Het leverde in elk geval nog een punt op: 2-2.

Nee, het was niet de middag van Valleivogels. ,,VRC speelde puur op de counter en wij hadden 70, misschien wel 80 procent balbezit. We begonnen nog redelijk aan de wedstrijd, maar werden steeds slordiger. Het was wachten op de 1-0", zag Van den Broek. Ruben Rentenaar zette de thuisploeg uit de tegenstoot daadwerkelijk op voorsprong.

Na rust bleef Valleivogels moeite houden. Na een handsbal schoot Robert van den Broek Valleivogels weliswaar op gelijke hoogte, maar opnieuw Rentenaar zette VRC op voorsprong: 1-2. Uiteindelijk redde Remon Liefting nog een punt voor de Vogels. Drie minuten voor tijd schoot hij een vrije trap raak. ,,Ons positiespel verbeteren, daar ligt voor ons de uitdaging", concludeert Van den Broek.