Franka Huveneers spreekt voor een zaal vol vrouwen
Franka Huveneers spreekt voor een zaal vol vrouwen Gerda van Deelen

Franka Huveneers spreekt over thema 'Maskers af'

28 oktober 2018 om 08:42 lokaal Deel je nieuws

Franka Huveneers sprak op de Open avond voor Vrouwen in Scherpenzeel

Op woensdag 17 oktober sprak Franka Huveneers met als thema “Maskers af”, voor een zaal vol vrouwen in de Breehoek, Scherpenzeel.

Huveneers nam ons mee in haar eigen persoonlijke verhaal. Ze vertelde over de maskers die zij bewust maar ook zeker onbewust opgezet had. Wat zijn het voor maskers en hoe kom je er van af.

De avond begon met het lezen van Spreuken 4:23 “Bescherm je hart boven alles, want uit je hart komt alles voort wat je doet”.

Huveneers vertelde dat je door verschillende maskers die je bewust of onbewust opgezet hebt, je hart niet volledig kan openen voor de liefde van God. Zij vertelde haar ervaring en hoe zij deze maskers heeft af kunnen zetten.

Na het persoonlijke verhaal van Franka Huveneers was er tijd voor een drankje en er was gelegenheid om vragen te stellen. Er werd volop nagepraat en er was een boekentafel met verscheidene boeken van de boekhandel De Zonnebloem en het boek van Franka Huveneers.

De avond werd georganiseerd door de werkgroep open avond voor vrouwen; een samenwerkingsverband van de Hervormde Gemeente, CGK de open Hof, de Achthoek, Hersteld Hervormde Gemeente en de Vrije Evangelische Gemeente uit Scherpenzeel.

Franka spreekt over verschillende maskers die wij opzetten
Boekentafel op de Open avond voor vrouwen
advertentie
advertentie