Ronnie Tober en Willeke D'Estell traden op tijdens het diner in de Gasterij.
Ronnie Tober en Willeke D'Estell traden op tijdens het diner in de Gasterij. Adriaan Hosang

Diner met Hollandse hits

6 november 2018 om 11:10 lokaal

RENSWOUDE In de Gasterij aan de Barnveldsestraat dinsdagmiddag druk. Smaakidee organiseerde er een feestelijk diner met liedjes uit de jaren zestig en zeventig die door Ronnie Tober en Willeke D' Estell werden vertolkt. Op de gedekte tafels kregen de gasten na stokbrood met kruidenboter een heldere bouillon, die werd gevolgd door een uitgebreid vis- en vleesplateau.

De eerste artiest van de middag die haar opwachting maakte was Willeke D'Estell. Zij wist de stemming er direct in te brengen met het liedje "Que sera, sera" van Doris Day. Willeke stond zingend tussen de tafels met gasten.

MIJN ROOSJE Het 'Telkens weer' van Willeke Alberti klonk menigeen bekend in de oren. Willeke D'Estell zong ook een medley van liedjes van van Connie Vandenbos, met onder andere 'Ik geef je een roosje mijn roosje', 'Weet je wat we doen' en 'Sjakie van de hoek'. Ze besloot haar optreden met 'Mag ik dan bij jou' van Claudia de Breij.

Door het personeel van De Gasterij werd het hoofdgerecht geserveerd, bestaande uit kiprollade, varkenshaas, groeten- en aardappelgarnituur.

GEWELDIG Ronnie Tober startte met 'Ik vind je geweldig' en zong ook 'Iedere avond, iedere morgen, denk ik aan jou'. Ronnie Tober bracht ook een ode aan Ramses Shaffy met het lied 'Laat me', gevolgd door 'Sammy'. Tober richtte zich ook tot de gasten aan tafel. Hij wilde weten wie er nog koeien molk.

Ronnie Tober en Willeke d' Estell zongen samen 'Speel nog een liedje orgelman' en 'We'll meet again'. Hierna bedankte Tober Harold Engelen en zijn team en Willeke D'Estell en 'het geluid'.

Willeke D'Estell en Ronnie Tober zongen liedjes uit de jaren zestig en zeventig.
Ronnie Tober bij één van de tafeltjes tijdens het diner in de Gasterij.
advertentie
advertentie