Aanval van Manon Stoffelsen
Aanval van Manon Stoffelsen Wim van de Lagemaat

Dames Set Up ’69 pakken punt van de koploper.

11 november 2018 om 20:15 Sport/sport Deel je nieuws

In een spannende wedstrijd lukte het de dames van Volleyblavereniging Set Up ’69 om een punt te pakken van de koploper Trivos uit Wychen. De dames handhaven zich hiermee in de middenmoot van de derde divisie.

In de eerste en tweede set lukte het tot halverwege de set om in het spoor van de tegenstander te blijven, maar op het einde van de set moesten ze de winst toch aan de tegenstander laten, die net wat meer power in de aanvallen had. De eerste set ging verloren met 17-25 en de tweede met 18-25.

Pas in de derde set begon het beter te lopen bij de Scherpenzeelse dames. De blokkering lag beter en ook de pass kwam beter bij de spelverdeler. De tegenstander werd nerveus en ze kwamen niet meer terug in hun spel. De set werd dan ook ruim gewonnen met 25-16. In de vierde set liep Set Up al gelijk een paar punten uit en die hielden ze bijna tot het einde vast. Op 24-23 hadden ze zelfs een set point. Helaas lukte het net niet om door te drukken en werd de set met 24-26 verloren.

Al met al hebben de dames van Set Up een goede wedstrijd gespeeld en met net wat meer geluk hadden ze nog een extra punt gepakt. De volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 24 november om 17.30 uur in De Breehoek.

Blok van Mareille Valkenburg en Nienke van de Wetering
advertentie
advertentie