T.V.S. 1 boekt twee overwinningen op rij.

14 november 2018 om 14:22 Sport/sport Deel je nieuws

T.V.S. 1 boekt winst bij H.T.T.C. en verslaat ook nummer twee Otio. 

In de zevende speelronde stond de uitwedstrijd in Houten tegen H.T.T.C. op het programma, evenals in de thuiswedstrijd (8-2 winst) werd er ook deze keer een ruime 7-3 overwinning behaald. Jan van de Beek was goed voor drie overwinningen, Rein Schellingerhout won tweemaal en Edwin Vetkamp kwam eenmaal tot winst. Het zevende punt kwam via het dubbel, gespeeld door van de Beek en Schellingerhout, dat met 11/3, 11/6 en 11/8 werd gewonnen. Een paar dagen kwam in de achtste speelronde het Bunnikse Otio op bezoek in “de Breehoek” ook deze wedstrijd werd door T.V.S. omgezet in een mooie 6-4 overwinning waardoor ze nog volop in de strijd zijn voor een topklassering.   

In de openingspartij won Jan van de Beek vrij gemakkelijk in drie games van Nico Blok. Rein Schellingerhout kwam tegen Mario Lenting met 2-0 achter maar herstelde zich prima en pakte na 11/9, 11/6 en 11/3 alsnog de winst. Edwin Vetkamp bracht de stand zelfs op 3-0 door tegen Henny Pouw, na een verloren eerste game, met achtereenvolgens 12/10, 11/7 en 11/5 te winnen. Ook in het dubbel leken van de Beek en Schellingerhout op weg naar de zege maar een ruime voorsprong in de beslissende vijfde game kon niet over de streep worden getrokken en ging met 11/13 verloren waardoor de stand bij de pauze dus 3-1 was in het voordeel van de thuisclub.

Na de pauze verkleinde Otio de achterstand door een overwinning van Blok op Schellingerhout. Het verschil werd weer op twee gebracht door de overwinning van van de Beek op Pouw maar daarvoor moest van de Beek wel een 2-0 achterstand wegwerken hetgeen hij bekwaam deed met 11/4, 11/8 en 11/5. In de twee volgende partijen trok Otio de stand gelijk doordat zowel Vetkamp als Schellingerhout verloren van resp. Lenting en Pouw. In de voorlaatste partij zette Vetkamp T.V.S. weer op voorsprong want hij versloeg na een spannende partij Blok met 5/11, 11/8, 11/9, 9/11 en 11/9. In de slotpartij bracht van de Beek overwinning in veilige haven want ondanks het verlies van de tweede game, 10/12, won hij in vier games van Lenting waardoor de eindstand op 6-4 werd bepaald.

In de negende speelronde staat op Maandag 19 November de uitwedstrijd in Nieuwegein tegen V.T.V. op het programma. De thuiswedstrijd werd eerder dit seizoen met 6-4 gewonnen.

 

advertentie
advertentie