Ondernemers uit Woudenberg en Scherpenzeel bezochten onlangs in BSW-verband Intersolve in Woudenberg.
Ondernemers uit Woudenberg en Scherpenzeel bezochten onlangs in BSW-verband Intersolve in Woudenberg. BSW

BSW bezoekt Intersolve in Woudenberg

14 november 2018 om 16:00 Nieuws

SCHERPENZEEL/WOUDENBERG Bedrijvenkring Scherpenzeel Woudenberg (BSW) ging vorige week op bezoek bij Intersolve in Woudenberg. Opgericht in 2008 en inmiddels al vier jaar in Woudenberg gevestigd én lid van BSW.

Intersolve EGI is een financiële instelling gespecialiseerd in het aanbieden van diensten op het gebied van afwikkeling van betalingsverkeer en elektronisch geld. Het betreft een dienstverlening van loyaliteit, e-vouchers, tickets en cadeaukaarten door het inzetten van transactiesystemen, die overigens in eigen huis ontwikkeld zijn. Intersolve beheert een real-time netwerk waarin verschillende aanbieders van giftcards o.a. ITunes en Boekenbon aan retailers gekoppeld kunnen worden. Ze zijn bijvoorbeeld ook een transactieplatform voor Hema, AH en Bol.com. Niet geheel onbelangrijk, dat alles onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Eigenaar André Moen, vertelde methumor zijn verhaal. En zijn verhaal is ook het verhaal van Elma van 't Hoff.
Samen zijn ze trots op wat het geworden is, realiserende dat ze met 65 werknemers ook hun verantwoordelijkheid voelen. Wederom interessant en absoluut een geslaagde bijeenkomst die meer dan 30 geïnteresseerde leden in beweging heeft gezet. Letterlijk en figuurlijk want inspirerend is het zeker, aldus een van de
bestuursleden.

Ondernemers actief in Scherpenzeel en/of Woudenberg kunnen meer informatie over lidmaatschap verkrijgen bij Meeuwis Vaarkamp, 033 –2773073 of info@bedrijvenkringsw.nl.



































Met vriendelijke groet,
Henriette Verbeek

 

Kantoor Grave
Le sage ten Broekstraat 20
5361 AB Grave
 

Kantoor Renswoude
Ubbeschoterweg 10
3927 CJ Renswoude
 


Eindelijk, een nieuwe website!
www.krachtigmedia.nl
06 - 13 95 18 66

Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

201811persberichtokt2018_2110.docx

Bedrijvenkring Scherpenzeel Woudenberg op bezoek bij Intersolve

Op woensdag 7 november mochten de leden van Bedrijvenkring Scherpenzeel Woudenberg (BSW) het prachtige pand van Intersolve in Woudenberg bezoeken.

Opgericht in 2008 en inmiddels al vier jaar in Woudenberg gevestigd én lid van BSW. Het bestuur vond het dan ook de hoogste tijd voor een kijkje achter de schermen. Er gebeurt daar nogal wat. Intersolve EGI is namelijk een financiële instelling, gespecialiseerd in het aanbieden van diensten op het gebied van afwikkeling van betalingsverkeer en elektronisch geld. Het betreft een dienstverlening van loyaliteit, e-vouchers, tickets en cadeaukaarten door het inzetten van transactiesystemen, die overigens in eigen huis ontwikkeld zijn. Intersolve beheert een real-time netwerk waarin verschillende aanbieders van giftcards o.a. ITunes en Boekenbon aan retailers gekoppeld kunnen worden. Ze zijn bijvoorbeeld ook een transactieplatform voor Hema, AH en Bol.com. Niet geheel onbelangrijk, dat alles onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

De zeer gedreven en enthousiaste eigenaar, André Moen, vertelde met een goede dosis humor zijn verhaal. En zijn verhaal is ook het verhaal van Elma van 't Hoff. Samen zijn ze trots op wat het geworden is, realiserende dat ze met 65 werknemers ook hun verantwoordelijkheid voelen. Wederom interessant en absoluut een geslaagde bijeenkomst die meer dan 30 geïnteresseerde leden in beweging heeft gezet. Letterlijk en figuurlijk want inspirerend is het zeker, aldus een van de bestuursleden.

Bent u ondernemer, actief in Scherpenzeel en/of Woudenberg én wilt u dit soort bijeenkomsten voortaan niet missen? Word lid van BSW. U betaalt een lidmaatschap van slechts 195 euro per jaar. U krijgt: een uitnodiging voor

minstens twee bedrijfsbezoeken (incl. een hapje en een borrel);

een ledenvergadering gecombineerd met een inspirerende spreker;

de altijd gezellige golfmiddag met BBQ ;

de fenomenale kerstborrel.

Uiteraard is BSW ook actief als het gaat om de belangen van de ondernemers. Meer weten? Of direct lid worden? Bel Meeuwis Vaarkamp (secretaris), 033 – 2773073 of stuur een e-mail naar info@bedrijvenkringsw.nl.

advertentie
advertentie