T.V.S. 1 boekt derde overwinning op rij.

21 november 2018 om 13:20 Sport/sport Deel je nieuws

T.V.S. 1 boekt derde zege op rij door V.T.V. te verslaan. 

In de voorlaatste speelronde stond de uitwedstrijd in Nieuwegein tegen V.T.V. op het programma. Voor beide teams lijkt de tweede plaats het hoogst haalbare en daarvoor deed T.V.S. goede zaken door met 7-3 te zegevieren. Door de zege is de Scherpenzeelse formatie in de tweede competitie helft, na het gelijkspel tegen koploper Maarssen, nog steeds ongeslagen.   

In de openingspartij won Jan van de Beek vrij gemakkelijk in drie games van Frank van de Velde. Rein Schellingerhout verdubbelde de voorsprong via een knappe overwinning op Sjoerd van Beuzekom die hij in de beslissende vijfde game met 11/9 versloeg. Door een nederlaag van Edwin Vetkamp tegen Jorrit van der Kooi verkleinde de gastheren de achterstand. In het dubbelspel leken de T.V.S.-ers van de Beek en Schellingerhout de marge weer op twee te gaan brengen toen via 11/5 en 11/7 een 2-0 voorsprong werd genomen maar de thuisclub wist zich terug in de wedstrijd te knokken en sleepte na achtereenvolgens 10/12, 8/11 en 9/11 de partij toch nog uit het vuur waardoor de pauze in ging met een gelijke stand, 2-2.

Na de pauze zette van de Beek T.V.S. weer op voorsprong door na een spannende partij met 11/5, 12/10, 11/13, 6/11 en 11/9 te winnen van van Beuzekom. Vetkamp vergrootte de voorsprong door van de Velde in drie games te verslaan. De sterke van der Kooi bracht V.T.V. weer terug in de wedstrijd door in drie games te winnen van Schellingerhout. Daarmee was voor wat betreft de thuisclub de koek op want Vetkamp pakte zijn tweede winstpartij door na een 14/16, 4/11 achterstand alsnog met 11/4, 11/7 en 12/10 te winnen van van Beuzekom en Schellingerhout had bij zijn tweede overwinning geen kind aan van de Velde. In de partij tussen de beide kopmannen verloor van de Beek tegen van der Kooi de eerste game met 5/11 maar vervolgens liet van de Beek zien wie de sterkste was en won met de duidelijke cijfers van 11/9, 11/3 en 11/6 waardoor de eindstand 7-3 werd in het voordeel van T.V.S.

In de laatste speelronde van de najaarscompetitie staat op Maandag 26 November de thuiswedstrijd in “de Breehoek” tegen U.T.T.C. op het programma. De uitwedstrijd werd eerder dit seizoen met 7-3 gewonnen.

 

advertentie
advertentie