Valleivogels laat goede indruk achter bij AVW´66

1 december 2018 om 20:33 Sport/sport

SCHERPENZEEL Valleivogels speelde bij AVW'66 één van z'n beste helften van het seizoen. Meer dan een punt leverde dat niet op in Westervoort, maar met de 1-1 kan trainer Rob van den Broek ook leven. ,,We hebben een heel verdienstelijke eerste helft gespeeld."

De Vogels begonnen nog ongelukkig aan de wedstrijd. Na twee minuten schoot Robin van Otegem AVW'66 op 1-0. Maar daarna ontspon zich een aantrekkelijke wedstrijd, waarin beide ploegen speelden om doelpunten te maken. ,,Dat maakte de ruimtes op het veld groter. Bij rust had het ook 3-3 kunnen zijn", aldus Van den Broek. Het bleef bij 1-1: Remon Liefting was het eindstation van een vloeiende aanval, die van achteruit was opgezet.

Na de pauze zakte de wedstrijd qua niveau wat in, maar Valleivogels hield zich knap staande tegen één van de betere ploegen uit de tweede klasse G. Sterker, het was het dichtst bij de winnende goal. Na goed doorzetten van Jos van Leeuwen kon invaller Mohammed Bouyglafin net niet de 1-2 binnenlopen. ,,Maar los daarvan heb ik vandaag, zeker de eerste helft, genoten van mijn ploeg."