Afbeelding
Brenda Dekker

Renswoude lost verwachtingen niet in

1 december 2018 om 20:42 Sport/sport

RENSWOUDE Eigenlijk was het een hard gelag voor Renswoude, dat vanmiddag bij OWIOS met 3-0 verloor. De formatie van Jan van den Heuvel verkeek zich op de power van de Oldebroekers. ,,We zijn als team nog niet zo ver als dat we denken."

Van den Heuvel neemt het zijn elftal na de nederlaag vooral kwalijk dat het aan de bal te weinig brengt. ,,De duels aangaan, passie in de wedstrijd leggen is de eerste stap, maar in balbezit moeten we veel scherper en nauwkeuriger zijn. Daar ligt in mijn analyse de sleutel van deze wedstrijd." Want zo goed was OWIOS niet in de ogen van Van den Heuvel. ,,Niks ten nadele van hen, maar het is een ploeg uit het rechterrijtje. Net als tegen VRC twee weken geleden laten we het zelf liggen."

Zo had Mauro Aalders na een mispeer van de thuisploeg al in het eerste kwartier de 0-1 op zijn schoen. De spits miste overtuiging in de afronding, een euvel dat zich ook voordeed in de defensie. Het kwam de Kraaien na rust op een 3-0 nederlaag te staan. ,,We maken op dit moment onze verwachtingen niet waar."

advertentie
advertentie