SWG in actie
SWG in actie Caecilia

Slagwerkgroep Caecilia behaalt 1e prijs concertconcours

9 december 2018 om 16:07 lokaal Deel je nieuws

Zaterdag 8 december namen de gevorderde leden van de SWG (slagwerkgroep) deel aan een concours in Etten-Leur. De groep speelde drie werken welke beoordeeld werden met 80.33 punten, een prachtig resultaat. 

De groep is sinds 2 jaar de focus aan het verleggen van een ritmische slagwerkgroep naar een melodische groep. Hiervoor zijn verschillende investeringen gedaan in nieuwe instrumenten door de vereniging, sponsoren, donateurs en vrienden. Maar ook de leden zelf kiezen er steeds vaker voor om een melodisch instrument aan te schaffen. Zo is er een heel nieuwe orkest-vorm toegevoegd aan Caecilia met een eigentijds genre. 

Komende weken gaat de groep zich voorbereiden op een concert wat 9 februari in De Breehoekwordt georganiseerd. Met een geheel nieuw programma zullen zij, ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de slagwerkgroep en tevens als afscheid van de huidige dirigent Pieter Senden, een mooie avond presenteren. Meer informatie kan gevonden worden op de website www.caecilia-scherpenzeel.nl

advertentie
advertentie