Tijdens de Kerstmarkt wordt een fiets kapotgeknipt
Tijdens de Kerstmarkt wordt een fiets kapotgeknipt G. van Eckeveld

Helpt u brandweer uit de brand?

15 december 2018 om 12:23 lokaal Deel je nieuws

Tijdens de afgelopen kerstmarkt in Scherpenzeel heeft brandweer Scherpenzeel haar gezicht laten zien. Eén van de redenen hiervoor was het werven van nieuw personeel. Brandweer Scherpenzeel is op zoek naar nieuwe brandweermannen en brandweervrouwen die vooral overdag veel beschikbaar zijn! Tijdens de wintermarkt hebt u kunnen zien dat er veel door de brandweer gedaan wordt. Zo was het mogelijk om een brand te blussen, een fiets (en zelfs een auto) open te knippen en is er informatie uitgedeeld over brandveilig wonen.

Het is leuk om te zien dat er al diverse contacten zijn gelegd met mogelijk nieuwe leden. Er wordt echter nog steeds gezocht naar nieuwe leden. Daarom houdt de brandweer 7 februari 2019 een open avond waar iedereen die interesse of vragen heeft van harte welkom is! 

Heeft u de brandweer tijdens de kerstmarkt gesproken en wilt u hier nog eens verder over praten? Stuur een berichtje naar 06-13175767 en we nemen zeker contact met u op! Dit geldt uiteraard ook voor iedereen die tijdens deze markt hun telefoonnummer hebben achtergelaten maar nog niet gebeld zijn! 

advertentie
advertentie