Valleivogels en VSCO'61 in evenwicht

2 februari 2019 om 19:27 Sport/sport

SCHERPENZEEL De ontmoeting tussen Valleivogels en VSCO'61 leverde geen winnaar op. Het bleef vanmiddag op De Bree-West 0-0, een uitslag die volgens coach Rob van den Broek logisch was. ,,De wedstrijd was zoals de weersomstandigheden: niet best."

De Vogels en de gasten uit Oosterwolde maakten er een fysieke strijd van. ,,VSCO heeft veel duelkracht. Zeker voor de pauze wonnen zij ook veel duels op het middenveld." Maar moest er eenmaal een goede voortzetting komen, dan gaf niemand op het veld thuis. ,,Wij kregen na 10 minuten via Jos van Leeuwen een aardige kans, zij waren gevaarlijk uit een vrije trap. Dat was het wel", aldus Van den Broek.

Na rust had Valleivogels wel wat meer het initiatief, maar tot serieus doelgevaar leidde dat niet. ,,Een paar momentjes voor de goal, daar hoop je op." Eén keer was Robert van den Broek nog dichtbij de 1-0, maar de bal die ineens voor zijn voeten lag, verdween in de handen van de keeper. ,,Het zou ook te veel van het goede zijn geweest. Deze wedstrijd verdiende geen winnaar", besluit Van den Broek.

advertentie
advertentie