SWO Bezoekdienst 80+ Renswoude

18 maart 2019 om 09:50 Sport/sport Deel je nieuws

De SWO heeft al jaren een bezoekdienst 80+ die gevormd wordt door een groep bezoekvrijwilligers.
Zij komen bij de jarige van 80 jaar en ouder die daar prijs op stelt rond hun verjaardag een attentie brengen.

Voor deze dienst kregen wij jaarlijks adressen van de Gemeente. Ook werden we wekelijks op de hoogte gehouden van mutaties.

Door een wijziging in de wet op de Privacy mag de gemeente  zonder toestemming van betrokkenen geen persoonlijke gegevens meer verstrekken aan organisaties.

Om de “nieuwe 80-ers” toch te bereiken, willen wij u uitnodigen voor het persoonlijk in ontvangst nemen van  een attentie. Bent u in 2018 80 jaar geworden of bent u 80 jaar of ouder en in  Renswoude komen wonen, dan nodigen wij u uit op donderdag  4 april om 14.30 uur in het Trefpunt in de bibliotheek van Renswoude. De koffie en thee met iets lekker staat voor u klaar.

Ook bij huwelijksjubilea vanaf 50 jaar, daarna iedere 5 jaar, werd door de genoemde vrijwilligers een bezoekje gebracht en een attentie overhandigd. Dit was geheel vrijblijvend.
Omdat de Gemeente ook geen mutaties meer mag doorgeven en we daardoor niet meer op de hoogte zijn van overlijden of verhuizing, is besloten te stoppen met deze bezoekjes.

U kunt zich aanmelden bij het servicepunt van de SWO , geopend op dinsdag tot en met donderdag van 13.00-15.00 uur en bereikbaar op telefoonnummer 033-2778898 

Wij hopen u de 4e april te ontmoeten.

advertentie
advertentie